Arama sonuçları: *

1. Z

Asus tuf 5070 ti ekran kartı

monitör almayı düşünüyorum 5070 ti gibi bir ekran kartı için 2k mı almalıyım 4k mı cevabınıza göre monitörde önerir misiniz? ?
  2. Z

Nvdia app radeon software

nvdia ekran kartı amd işlemci kullanıyorum bu programların ikiside açılıyor çakışma felan yaparlarmı radeonu kapatmalımıyım
  3. Z

Çözüldü✓ 5070 ti vs 9070 xt !!

bu iki ekran kartından hangisi daha iyi fiyat performans olarak değerlendirmeyin ikisinin de aynı fiyat olduğunu varsayıp cevaplayın lütfen
  4. Z

Palit Nvidia Geforce RTX5080 Gamerock İle Sistem

bu ekran kartının etrafına bir sistem toplamak istiyorum anakart işlemci ram ssd sıvı soğutma ve güç kaynağı lütfen kart alınır alınmaz gibi yorumlar yapmayın
  5. Z

Palit Nvidia Geforce RTX5080 Gamerock İle Sistem

bu ekran kartının etrafına bir sistem toplamak istiyorum ancak içinden ssd ve rami çıkarın lütfen geri kalanlarını toplarsanız sevinirim birde sıvı soğutma olsun işlemci için
  6. Z

Palit gamerock 5080 satıcı

https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx5080-gamerock-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti-ne75080019t2-gb2030g-pm-HBC00007UTDJW hepsiburada üzerinden alınır mı sizce bu ürün sorun çıkarmı
  7. Z

Palit 5080 gamerock hakkında

4070 ekran kartı kullanıyorum hepsiburada da peşin fiyatına 6-9 taksit imkanı var ekran kartı 66.400 6 taksit ile almayı düşünüyorum peşin fiyatına sormak istediğim ekran kartı hakkında düşünceleriniz nelerdir birde Thermaltake Versa T27 TG 750W 80+ ARGB USB 3.0 Siyah ATX Mid Tower Kasasına...
  8. Z

Ekran kartı dikey aparatı

beyler ekran kartını çevirmek için aparat arıyorum adı neydi unuttum varmı öneriniz
  9. Z

Nvidia 3d ayarlarının yönetilmesi

bu ayarları nasıl yapmalıyım amacım hikaye oyunları oynarken iyi bir görüntü yakalamak 13400f ve 4070 kullanıyorum şuan bu şekilde
  10. Z

Birden fazla monitör

ekran kartımın birden fazla monitör kullanımında 2. ve 3. olmak üzere tek ekrana göre fps değerlerini ölçmek istiyorum ne kadar bir düşüş yaşatıcak merak ediyorum nasıl yapabilirim yada siz ne kadar fps kaybı yaşanır biliyorsanız söyleyin (4070 windforce 13400f 32 ram 1tb ssd 240 mm sıvı...
  11. Z

Görsellerdeki ayarları nasıl kullanmak gerek

nvdia app üzerinden hangi ayarları yapmalıyım
  12. Z

Nvdia app ayarları nasıl olmalı

bu resimde herhangi bir ayarın değişmesi gerekiyor mu
  13. Z

Amd tarafında en top ekran kartı

amd tarafında en üst model ekran kartı hangisi
  14. Z

MSI RADEON RX6800 GAMİNG Z TRIO Rakibi Nedir?

bu ekran kartının rakibi yada dengi hangi ekran kartı acaba
  15. Z

5090 cyberpunk 35 fps sorunu

yakın zamanda webtekno bir konu yayınladı saf güçte 5090 cyberpunk 2077 4k ışın izleme açık 35 fps veremiyor diye kona hakkında ne düşünüyorsunuz ? aynı ayarlar dlss açıkken 300 fps veriyor bu multi frame 3 kare ekliyor ise nasıl 30 fps yi 300 kadar çıkardı
  16. Z

Nvdia video super resolution

bu ayar tam olarak ne işe yarıyor açık mı yoksa kapalı mı kullanmak gerekiyor
  17. Z

Tek kasada birden fazla ekran kartı

1 kasa da 3 ekran kartı kullananlar var ne için kullanılıyor
  18. Z

League of legend düşük fps

4070 ve 13400f kullanıyorum ama lolde 230 fps alıyorum normal mi sizce bu sorun valo içinde geçerli hatta sadece bu 2 oyun için geçerli bir sorun
  19. Z

5000 serisi ekran kartları

5000 serisi ile birlikte dlss 4.0 gelecekmiş bu özellik 4000 serisi ekran kartlarına da gelecek mi bilgisi olan var mı
  20. Z

7800 xt hangi ekran kartına denk

7800 xt nvdia tarafında hangi ekran kartına denk
Geri