Arama sonuçları: *

1. Yiğit Karslı

Yardım AMD driver oyunlar açılırken çökme sorunu

Arkadaşlar AMD Software son sürüm yani 23.4.3 kullanıyorum 2 gündür video izlerken veya hareketli duvar kağıdı yaptıgımda 3 saniyede bir siyah erkan gel gitleri oluyor ve 2 gündür steamdaki oyunları açtıgımda oyun ya açılınca donuyor ya da açılınca siyah ekranda kalıyor. Valorantta ise oynarken...
  2. Yiğit Karslı

Ekran kartı boşta 58 derece normal mi

Asus tuf evo rx5600xt modelli ekran kartını kullanıyorum aldığım günden beri boşta 58 derece sabit çalışıyor normal mi bu?
  3. Yiğit Karslı

5600xt bios güncellemeli miyim

5600xt asus tuf ekran kartım var bios güncellemesini yapmalı mıyım ve başıma bir sorun çıkarma ihtimali var mıdır?
  4. Yiğit Karslı

5600xt ekran kartı kullanım sorunu

Minecraftda shader açıyorum fps 50 ye düşüyor bakıyorum ekran kartı kullanımı %30-40 düşük fps de oynuyorum gta 5 de falan da böyle oluyor full kasarak oynuyorum fps kısıtlaması yok ama ekran kartı kullanımı çok düşük oluyor.
  5. Yiğit Karslı

Amd ekran kartı driver yeni sürüm gelmiş geçeyim mi?

Ekran kartı driver 20.7.2 güncellemesi gelmiş güncelleyeyim mi ?
  6. Yiğit Karslı

2060super ve 2060 farkı

Arkadaşlar bu iki ekran kartı arasında rtx performansı olarak bir fark varmıdır? Birde birisi 8gb birisi 6gb bu neyi ifade ediyor yani büyük bir fark mı? ona göre birini tercih edicem.
  7. Yiğit Karslı

MSİ VENTUS RTX 2060SUPER VENTUS GP OC

Arkadaşlar yazdığım ekran kartını önü mesh olan bir kasaya taksam en fazla kaç dereceye çıkar?
  8. Yiğit Karslı

Rx 5700 mech ekran kartı

Arkadaşlar başlıkta yazdığım ekran kartı çok ısınıyor 80 dereceye çıkıyor deniyor doğru mu sizce hazır sistem alırken bu model değiştirilmeli mi.
  9. Yiğit Karslı

Rtx 3000 serisi

Arkadaşlar mesela rtx 3060 çıktığı zaman rtx 2080 ti den bile daha güçlü mü olacak yeni seri olduğu için yoksa rtx 2060 ın bir üstü gibi mi olucak?
Top Bottom