Arama sonuçları: *

1. Chapin

Depremden Çıkan Ekran Kartı Neden Çalışmaz?

Kuzenim Hatay'dan Ankara'ya geldi ve gelirken yeni topladığı sistemide getirdi, maalesef ki evleri ağır hasar almıştı kasada ufak tefek kırıklar ve aşırı toz dışında farklı bir fiziksel hasar yok fakat denediğimizde ekran kartından yana bir problemle görüntü alamadık. Sizce bunun nedeni ne...
  2. Chapin

Heaven Benchmark Testi Yapabilir Misiniz?

Herkese selam arkadaşlar, elimde 2 adet ekran kartı mevcut ve Heaven Benchmark'da DirectX11 ayarında test ederken ekranda bozulmalar oluyor, rica etsem DirectX11'de ekran kartınızı Heaven Benchmark ile test edip sonuçları paylaşabilir misiniz?
  3. Chapin

Rx 580 4 GB Kartımı Satamıyorum

Elimde temiz bir RX 580 var, normalde kolay satılıcak bir kart fakat ne hikmetse 2 gündür kimse mesaj atmıyor. Sahibinden yüklemek istiyorum fakat tüm hesaplarım ban yediği için Oraya da yükleyemiyorum, çok yüksek bir fiyat yazmadım aslında 2800 yazdığım halde bir kişi bile pazarlık sormuyor...
  4. Chapin

2. El Asus Dual Rx 580 4 GB 2150 TL İyi Midir?

2. El temiz bir RX 580 4 GB'ı 2150'ye GET'ile aldım, yarın kargoya verilir büyük ihtimalle. Şu an elimde hiç bir bilgisayar parçası olmadığı için nasıl test ederim bilmiyorum ama bir şekilde test ederim her halde, sizinde test edebileceğim bir yer öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. :)...
  5. Chapin

Silinen Konu

GTX 1050 Tİ o fiyata alınmaz. Hatta hiç alınmaz.
  6. Chapin

GTX 1650 Normal Fiyatı

Eskiden GTX 1650 fiyatı ne kadardı?
  7. Chapin

Amazon.JA ekran kartı önerisi

Amazon.JA'dan uygun fiyata kar önerebilir misiniz? 8 GB olsun.
  8. Chapin

RX 470 500 MHz Çalıştırıyorum

Ekran kartım Asus RX 470 Mining sadece 500 MHz ve 750 Mw'de oyunlarda çalışıyor onun dışında donuyor bende 500 MHz olarak sabitledim, artık bu kart ile uğraşmak istemiyorum bu şekilde performansı ne kadar düşer? 50 derece mis gibi.
  9. Chapin

.............ss

....sss
  10. Chapin

RX 570 4 GB İçin Mining Önerisi

Elimde Asus RX 570 4 GB mevcut, bunun ile hangi coin kazmamı ve havuzu önerirsiniz?
  11. Chapin

Neden Minining İşine Girmemeliyiz?

Evet, forumun çok bilmiş kişisine anlatamıyorum belki siz bunu anlarsınız. 1- Kart fiyatları Sorun burada başlıyor, sen eğer önceden uygun fiyata RX 580 8 GB aldıysan sorun yok yapabilirsin. Sistem kendini 6 ayda amorti eder tabii bu sürede kart Wattman ve one color arızası verebilir VRAM'ler...
  12. Chapin

Asus GTX 760 82 Derece

Valorant yüksek ayarlarda 79-82 arası görüyorum yeni macun sürdüm neden bu şekilde?
  13. Chapin

Silinen KONU

Silinen Konu
  14. Chapin

Termal ped Yerine Termal Macun Sürmek

Ekran kartı tamirden geldikten sonra besleme için termal pedlerin çalındığını gördüm, termal macun sürdüm, iyi olur mu?
  15. Chapin

Öneri Ankara Ekran Kartı Tamiri Önerisi

Merhaba arkadaşlar, saygı değer ekran kartım Asus GTX 760 2 GB nedeni bilmediğim halde driver yüklediğim zaman asla boot olmuyordu bende bunun üzerine iyi bir tamirciye yollamak istedim, normalde Ankara'da Armağan Başbuğa'ya kart yollarım fakat gerçekten çok yavaş çalışıyor 3-4 ayda tamir...
  16. Chapin

ETC mininig Program Önerisi

Uzun süreli yapmayacağım denemek için program önerir misiniz?
  17. Chapin

AMD Ekran Kartları Yüksek Fan Görüntü Kesme Sorunu Ve Çözümü

Merhaba arkadaşlar, Bu gün AMD ekran kartlarında yük altında veya boşta oluşan görüntü gitmesi ve ardından oluşan %100 RPM fan hızı sorunu ve çözümlerini anlatacağım. Öncelikle bu arıza kartın PWM, mosfet, kompanent, DİGİ+ gibi bileşenlerin aşırı ısınarak kartın kendini korumaya almasını ve...
  18. Chapin

Sapphire RX 480 4 GB Nitro PCB Resmi

Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim ekran kartının PCB resmini nerden bulabilirim?
  19. Chapin

Ekran Kartı Alırken Yapılması Gereken En Önemli Test

Evet arkadaşlar bu test ne mi? Bu test yüksek FPS testi bu sorunu yeni keşfettim ve çok garip bir arıza, kart ile 80 FPS 7 saat RUST oynasam "bana mısın?" Demiyor ama 240 FPS Valorant'da 3-4 dakika sonra reset atıyor bu sorun genelde ekran kartı ve PSU ile alakalı oluyor. Çok garip değil mi?
  20. Chapin

2K bütçede 2. El ekran kartı

2000 TL bütçem var 2. El olarak ne önerirsiniz?
Top Bottom