Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Bekleyeyim mi Alayım mı 5070ti

https://www.hepsiburada.com/palit-nvidia-geforce-rtx5070ti-gamerock-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti-ne7507t019t2-gb2030g-p-HBCV0000822T0K?magaza=GarajOnline&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.8.2 Max butce 48700tl ama 2 kredi karti toplami...
  2. TinerciAlper

Ekran Kartı Fiyatlari Düser mi

5070ti alacagim palit gamerock ancak 2 kredi karti ile odemem gerektigi icin 44e degil 48e geliyor sizce indirim vs olur mu yada hepsiburadaya gelir mi kart 7k farkla 5080 varken 48 5070tiya vermek pek hosuma gitmiyor
  3. TinerciAlper

30k ekran kartı geriye 3 kart kaldı

9070 saphire pulse 7900xt saphire pulse 5070 palit infinity Sizce hangisini alayim direkt alip gecicem butcem daha artmiyor kartlarda dusecek gibi en kotu ilerde bidaha masraf ederim degistiririm gibi duruyor
  4. TinerciAlper

30k Ekran Kartı Önerisi

Arkadaslar ani bi kararla butceyi arttirdim ama sifira dondum maximum taksitli bi kart bakiyorum sistemim imzamda ne alabilirim sizce
  5. TinerciAlper

17k Bütçe Ekran kartı Tavsiyesi

Sistemim imzamda var ekran kartimi sattim 2kda uzmeyecek kart ariyorum nvidia onceligim 3080/90 4070 gibi kartlar var aklimda ikinci el tavsiyeleriniz varmi (psu yetmesede guncellerim sorun yok)
  6. TinerciAlper

17500 hangi ekran kartı alınır

asus dual rx6600xtm 6500e alıcı çıktı satmayı düşünüyorum en fazla üste 11k ekleyebilirim sizce yerine ne alınır 3070 ve üzeri düşünyorum 4070e param yetmiyor ne yapmalıyım sizce 1739194399 ikinci el garantili olacak şekilde kart bakıyorum
  7. TinerciAlper

Ekran Kartımı Bu Fiyata Satmalı Mıyım?

Asus dual rx6600xt 6500tl teklif geldi 2025.04.11 kadar garantisi devam ediyor wattman sorunlarından dolayı satıyordum ancak rasgele bulduğum bi sürücüde neredeyse hiç yemiyorum şu anda hazır 5000 seriside geldi 4000 serisinin fiyatları düşer mi sizce uygun bir şey bulur muyum hiç satmayayım mı
  8. TinerciAlper

Öneri 650w psuya ekran kartı önerisi

ekran kartımı satıp üstüne ekleyip değiştirmeyi planlıyorum 4.5k ediyor toplamda 9k ile ikinci elde ne alabilirim 3070tilar var ama psum yeter mi (zorlasam 3080de bulunurda garantili bişi arıyom) edit:2k çözünürlükte oynuyorum imzam sistemimde
  9. TinerciAlper

Asus dual rx6600xt ne kadar eder

asus dual rx6600xt ne kadar eder kgf tam 9 aylık ürün
  10. TinerciAlper

Garantide sorunsuz denilen kart yine wattman verdi

bu sekilde ekran kartini daha dün teslim aldim garantiden ve eve gelip taktim arkadasla bir el lol gireyim dedim oynarken ölünce şarkı açma amaçlı alt tab attim sarkiyi actim geri oyuna alt tab attim siyah ekranda kaldi sonrasi videodaki gibi video kanitlari ile birdaha mi garantiye götürsem...
  11. TinerciAlper

Garanti ekran kartımda bi sorun bulamadı (amd kart)

kartımı wattman ve coil whine nedeniyle servise verdim ancak kartta bir şey bulamadıklarını iddia ettiler 2 gün sonra hafta sonu durduk yere gönderime hazır oldu bugün vakit bulup konuştum ve bana 1 günlük kapalı kalmadan test ve5farklı programda test edildiğini söylediler kartı ben test edip...
  12. TinerciAlper

Yardım Asus ekran karti garantisi

Ekran kartımı garantiye verdim size bilgi verecegiz dedi servis point daha önce monitörümü verdigimde arayip hatayı bile sormuslardi bu sefer 2 gun gectikten sonra asusun sitesinde urunlerimde gonderime hazir ibaresini gördüm bana ne mail gledi nede bir mesaj normal mi (wattman ve coilwhine...
  13. TinerciAlper

Yardım Bugünkü 3. wattmanımın ardından mavi ekranda yedim

pcyi açarken dc açılırken yedim yetmedi lolde alt tab atarken yedim yetmedi az önce csyi kapatınca yedim artık sıkıldım az sonra görüntü eklicem kafayı yememe ramak kaldı
  14. TinerciAlper

Rx6600xt wattman sorunu (videolu)

bu şekilde csye girdiğimde siyah ekranda kaldı ve arkadaşımın sesi gelirken benim sesim gitmedi Windows + Ctrl + Shift + B kombinasyonu ile düzelttim yaklışık 1 dk sürdü videoyu kardeşim odfaya daldı diye kapattım ancak ekran geldiğinde amd uyarısı gelmiş ve csgo kapanmıştı
  15. TinerciAlper

wattman veya coilwhineden ekran kartını garantiye gönderen oldu mu

nasıl kanıtladınız wattmanı ve ne cevap aldınız gerek cw gerek wattmandan
  16. TinerciAlper

Çözüldü✓ Wattmandan İade Alırlar mı?

kartı alalı 4 ay oldu delirmeden kartı elden çıkarmak istiyorum 6600tlye 4 ay mnce aldım ve satarsam 2-3k zarar ederim gibi duruyor o şekilde 3050 alabilirim en mantıklısı garantiden iade değişim belgesi almak bu mümkün mü siyah ekran yediğim video kaydını vs atsam nasıl olur yarın asus yetkili...
  17. TinerciAlper

Yardım Yine Amd kart yine siyah ekran

raft oynuyordum artık kafayı yicem alt tabdan bişey bakcaktım siyah ekranda takıldı altta ses var ama dcdeki arkadaşıma benim sesim gitmiyor görüntü siyah win+ctrl+shift+b ile 5-10 kere ekran kartının sıfırladım 5dk uğraşla görüntü aldım ancak oyun kapanmıştı ve save alamamıştık çok sinir olmaya...
  18. TinerciAlper

durduk yere wattman yiyorum yardımm

sistem imzada eskiden ayda bir csde oluyordu bugün 2 defa oldu google choremede siyah ekranda kalıyor 30 saniye falan kalıp dönüyor nedendir napabilirim
  19. TinerciAlper

Yardım bügun 2 kez wattman yedim

bügun cs oynarken 2 kez wattman yedim birinde siyah ekrandan kendi yeniden başlattı 2.de kendim kasadan kaaptıp açtım ayrıca klavyemin metalinden eleketirik çarpıyor onunla bi alakası varmı 22.5.1 sürümünü kullanıyıorum
  20. TinerciAlper

Yardım rx6600xt 2-3 sn siyah ekranda kalıyor

alt tab atarken google chromede yeni sekme açarken vs günde 2-3 kez yaşıyorum 2-3sn boyunca siyah ekranda kalıyor sonra aynı şekilde devam edebiliyorum monitörden şüphelendim ama aklıma ilk ekran kartı geldi sistem imzada nedendir aklıma takıldı
Geri