Arama sonuçları: *

1. Doruq

ekran kartı driver ile ne geldi

1660super ekran kartım var bugün 600mb bir güncelleme geldi ve yaptım neler değişti neler geldi nerden bakabilirim?
  2. Doruq

ekran kartı sıcaklığı kaç olmalı

msi 1660 super gaming ekran kartım var sıcaklıkları sanki fazlaymış gibi geliyor ortalama kaç olmalı?
  3. Doruq

Bu sisteme 5700xt takılır mı

B450m s2h 16gb 3000mhz ram Ryzen 5 2600x 550w psu
  4. Doruq

msi mystic light ekran kartımı görmüyor

uygulamaya girdiğimde ekran kartımı görmüyor. ekran kartım msi gtx 1660super gaming
  5. Doruq

msi ekran kartı uygulaması

msi ekran kartının ışıkları için uygulama indirmeye çalışıyordum fakat böyle bir hata ile karşılaştım ne yapabilirim?
  6. Doruq

5700xt vs 2060super

Fps testlerini izlediğimde rtx ekran kartı 60 derecelerde dolaşırken msi ekran kartı 80 derecelerde geziyor performans olarak msi daha iyi sizce aradaki fps farkı için 20 derece gözden çıkarılmalı mı
  7. Doruq

1660ti'dan iyi en ucuz ekran kartı

1660ti'dan performans olarak daha iyi olan en ucuz ekran kartı hangisi?
  8. Doruq

Gtx titan x rakibi ekran kartı

Gtx titan x ekran kartının rakibi hangi ekran kartıdır?
  9. Doruq

Msi ekran kartı programı

Msi ekran kartı ışıklarını nasıl söndürebilirim?
  10. Doruq

Ekran gelmiyor

Ekran kartıma çok ufak oc yaptıktan sonra furmark açtım bir anda ekran gitti gelmiyor bilgisayar çalışıyor ne yapabilirim
  11. Doruq

ekran kartını hangi uygulama ile test edebilirim

msi gtx 1660super ekran kartım var ekran kartımı hangi uygulama ile test edebilirim
  12. Doruq

overclock yapmalı mıyım?

msi 1660super gaming x ekran kartım var. donanım arşivinin 1660 super ile 1660ti'ı geçtiği videodaki değerleri yapsam sıkıntı çıkar mı? yoksa yapmama gerek yok mu?
  13. Doruq

Ekran kartı driver

Şuanki ekran kartımın driver güncellemelerini yaptım fakat 3 4 gün sonda yeni ekran kartım gelicek sistemde hiç bir şey değiştirmeden yeni ekran kartını takıcam eski ekran kartının driverlarını silmem gerekir mi yoksa sıkıntı olmaz mı?
  14. Doruq

Amd güncelleme ile gtx kartları geçiyor mu?

Aralarında 6 7 aya kadar fark bulunan iki aynı ekran kartı karşılaştırma videosundan yeni yüklenende amd bazı oyunlarda önde iken eski olanda gtx ekran kartı fark atıyor bunun sebebi amd markasının ekran kartlarına getirdiği güncelleme mi?
  15. Doruq

Bu iki 1660 Super ekran kartı arasındaki fark nedir

msi gtx 1660 super gaming x ve x olmayan model arasında ne gibi farklar var?
  16. Doruq

Vram yeterli mi?

Msi 1660super modelini aldım 6gb vram var ama cod warzone gibi oyunlar 7.5gb vram kullanıyor sıkıntı çıkarır mı?
  17. Doruq

Gtx 1660super model karşılaştırma

Bu iki modelden hangisi daha iyidir https://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1660-super-evo-6gb-ddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-super-gaming-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html
  18. Doruq

Gtx 1660 karşılaştırma

Vatanda kdv indirimi olduğu için bu iki karttan birini almaya karar verdim hangisi daha iyidir ve neden cevaplarsanız çok sevinirim. https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-super-gaming-6g-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html...
  19. Doruq

Ekran kartı karşılaştırma

Palit 1660super Rx590 fatboy Performans olarak bu 2 karttan hangisi daha iyidir?
  20. Doruq

Ekran kartı karşılaştırma

Fatboy rx590 MSI GeForce GTX 1650 Super Gaming X Herhangi bir rx580 Gtz 1650super şuan indirimde ve rx590 fiyatına alınabiliyor sizce hangisini almalıyım kafam çok karıştı fps testlerinde farklı oyunlarda ikisine birbirine fark atıyor. Sistemim şöyle Ryzen 5 2600x B450m s2h 16gb 3000mhz
Geri