Arama sonuçları: *

1. Toukhan

GPU kullanımı %7 ye kadar düşüyor!

1650 4gb Laptop var elimde arada böyle fps im 11-12 leri görüyordu anlık olarak sonra geri çıkıyordu 120-130 lara. Dedim heralde sıcaktan epeydir macun değişmedi macun değiştireyim. Değiştirmeme rağmen aynı şeyler devam etti. Biraz değerleri gözetlemek istedim değerleri gözetlerken GPU...
  2. Toukhan

Yardım Rx590 da wattman hatasından kurtulmak için UV yapmak istiyorum

Bu wattman belası yüzünden sinir krizleri geçirmeye başladım artık Rx590 için birisi bana yardımcı olabilir mi
  3. Toukhan

Yardım Radeon drivers and software mismatch sorunu

Driverım sürekli çöktüğü için eski bir sürüm kullanıyorum bu sabah radeon driverını açmayı denediğimde böyle bir hata alıyorum driverı güncellemek istemiyorum eski sürümü oldukça stabil çalışıyor zaten varmı bi öneriniz?
  4. Toukhan

Yardım Durup dururken GPU Driverı çöküyor!!

Bugün bu hatayı almaya başladım dün böyle bir şey yoktu sabah işim vardı öğlen eve geldiğimde her 10 dakikada bir bu hatayı veriyor. daha önce 21.5 sürümündeydi belki sürüm hatalıdır diye 21.8 e güncelledim bu sefer oyunda vermeye başladı sonra DDU ile silip 21.3 e downgrade attım. Sorun ne...
  5. Toukhan

Yardım Ekran kartı driverı başlamıyor

Dün Rx590 için WHQL sürüm olan 21.6.1 e yükselttim bugün oyun oynarken driver çöktü ve pcye restart attığımda ekran kartı driverının başlamadığını ve oyunun şöyle bir hata verdiğini gördüm Aklıma ilk DDU ile silip tekrar yüklemek geldi ama sizede bi sormak istedim
  6. Toukhan

Yardım Radeon driveri kurarken ekran böyle kaldı

Acil yardım lazım. Ne yapmam lazım
  7. Toukhan

Yardım Radeon driverını silip temiz kurulum yapmak istiyorum

Nasıl yapabilirim? Beni aydınlatacak birisi var mı? Sürüm 20.10.1 ve Sea of Thieves oynarken driver çökebiliyor bu durumda oyunda çöküyor ve kapanıyor alttaki hatayı veriyor oyun bende temiz kurulum yapmak istiyorum.
  8. Toukhan

Yardım Radeon 20.10.1 e güncellemeli miyim?

En son driverım 20.9.1 de kalmış güncelleme yapmıyordum biraz salmıştım şimdi kontrol edince yeni bir güncelleme çıkmış yaklaşık 2 hafta önce. Sizce güncellemeli miyim? Sorunları var mı? Stabil mi?
  9. Toukhan

Yardım Bu dosyaları silsem sorun olurmu?

C diskim dolmuş biraz temizlik yapmak istedim ve bu dosyalarının hepsinin bir installer klasörü olduğunu buldum hepsinin içinde Setup.Exe var. Var mı konu hakkında bilgisi olan birisi silsem sorun olur mu?
  10. Toukhan

Çözüldü✓ Radeon Adrenaline En iyi fps veren ayarlar?

En iyi fps verip görüntüden en az kaybedeceğim ayarlar nelerdir?
Top Bottom