Arama sonuçları: *

1. uomerlutfi

Öneri Gigabyte RTX 3070 TI gaming OC ThermalRıght Helıos Değişim Sonuçları

BAKIM YAPILMADAN ÖNCE HELIOS ILE BAKIM YAPILDIKTAN SONRA TEST SÜRESİ 2 KATINA CIKMASINA RAĞMEN FAN HIZLARI %20 DÜŞÜŞ YAŞADI SICAKLIKLAR İSE 85 DERECE KART GÜÇ DÜŞÜRMÜŞ HALİNDE CALISIRKEN SUAN 69 DERECE MAX OLUCAK SEKILDE TAM GUCUNDE CALISIYOR ORJINALINDE BILE BU KADAR SOGUK DEGILDI. HOT...
  2. uomerlutfi

Yardım RTX 3070 TI bakım vakti gelmiş mi ? Hangi macunu önerirsiniz ?

2022 NİSAN DAN beri aktif kullanıyorum. en 6 ay miningde kullandım. değerler en tepe bu şekilde çıktı. KART GIGABYTE GAMING OC model . elimde thermal grizzly Aeronaut ve mx6 macun var mx6 yaklasık 1bucuk yıllık macun beklemesi degerlerını etkılermı bılmıyorum. bırde kartın termal pad kalınlık...
  3. uomerlutfi

Yardım FP EKRAN KARTI ONERISI VARMI ?

ARKADASLAR 30 40 CIVARINA KASA TOPLUYORUZ EKRAN KARTINDA KARARSIZ KALDIK ISLEMCI 7600 OLUCAK ÖNERILERINIZ NELERDIR
  4. uomerlutfi

Yardım CS2 DÜŞÜK FPS SORUNU

RYZEN 5 5600 32GB 3200MHZ CL16 RAM RTX 3070 Tİ EKRAN KARTI ARKADASLAR CS2 SILAH YARISINDA FPS 80 90 100 O ARALARDA GEZIYOR COK DUSUK GELDI BANA BUNUN SEBEBI NEDIR?
  5. uomerlutfi

Premiere Pro RTX 3050 mi RX 6600 mü hangisi daha iyi olur ?

arkadaslar premiere pro için render da kullanılmak üzere rx 6600 mü alınmalı yoksa rtx 3050 mi alınmalı
  6. uomerlutfi

Yardım rx 6600 vs rtx 3050 hangısi alınmalı ?

iki sıstemde de tek fark ekran kartı fıyatlar aynı 12 bın tl hangısı alınmalı sızce. oyun ve yayıon ıcın kullanılcak
  7. uomerlutfi

Öneri GALAX RTX 3050 EKRAN KARTI 5798 TL

FOTOĞRAFA TIKLAYARAK SİTEYE GİDEBİLİRSİNİZ ARKADASLAR
  8. uomerlutfi

Yardım PSU'da PciE Çıkışı Yok Molex kablodan dönüştürsem olurmu

Merhaba yeni ekran kartı aldim Gtx 1650 Gddr6 model. Psumda PCI express cikisi yok onun yerine molex kablolardan dönüştürücü ile taksam olurmu. Yeni psu siparis ettim gecici sure isimi görür mü
Geri