Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

beş dakikalık furmark testim

Max sıcaklık 55 dereceydi.Ss alırken derece düştü.Stok fan kullanıyorum.Kartın fanlar otoda hiç dokunmadım hızlarına.Kasada 3 önde 1 arkada fan var mesh kasa tamperli cam.Sonuç nasıl?Yorumlarsanız
  2. Omeraslan93

Yardım Msi ekran kartım kaç yıl garantili

MSI 6600 aldım bu 3 yıl mı garantili yoksa 2 yıl mı?
  3. Omeraslan93

Yardım Furmark testi nasıl yapılır

Rx 570 ekran kartımı 1800e satıyorum 3 yıl kullanıldı garantisi bitti. Furmark testi istendi hangi ayarlarda yapmam gerekiyor testi ve kaç dakikalık yapmam gerekiyor?
  4. Omeraslan93

Öneri Rx 6600 almaya karar verdim

İşlemcim r5 1600 af olduğu için azda olsa darboğaz olacak. Değiştirene kadar bunu almak sonrasında darboğazdan kurtulmak için işlemci değiştireceğim.Fiyatına göre iyi midir? İtopya 7 Mart doğum günü indirimlerinde fiyatı düşme ihtimali var mıdır?
  5. Omeraslan93

Öneri rx 570 ekkran kartından 6500xt geçmek

Bu karta geçmek fpsmi arttırır mı? Fc 24 çoğunlukla oynarım.Sistemim altta yazılı 2x8 ram r5 1600 af var. İşlemci değiştiremeyeceğim bütçem yok o sebeple bu karta geçmek istiyorum.
  6. Omeraslan93

Öneri rx 570 4 gb ne kadar eder?

9 ay garantisi var.İçi açılmadı mining yapılmadı. Msi armor 4 gb modeli.Kaça gider?
  7. Omeraslan93

Öneri 4700 TL'ye GTX 1660 Ti Alınır mı?

rx 570 4gbden gecıcem kartımın 9 ay daha garantısı var. 12 taksıt olması benı cezbettı alınır mı?
  8. Omeraslan93

ryzen 5 1600 af rx 6500xt besler mi?

Ekran kartı aşağıda link attım.R5 1600 af rx 6500xt besler mi?Sistemde imzada 2x8 ram var.Göremeyenler varsa sistemi yazarım.Tam anlamıyla besler mi?Kartımı satıp geçmeyi düşünüyorum...
  9. Omeraslan93

Ekran kartı garanti süresi

Msi rx 570 armor 4 gb ekran kartım var hazır sıstemle aldım.Bunun garantısı ıkı yıl mı uc yıl mı?Msi sitesinde kac yıl garantısı kaldıgı yazmıyor.
Geri