Arama sonuçları: *

1. ZlpFilee

Yardım Eski parçaları nasıl değerlendirmeliyim?

Arkadaşlar 2019'da hazır pc almıştım ve bu zamana kadar parçalarını değiştirdim. Elimde boşta kalan parçalar: Ryzen 3 1200, A320M-R anakart, Asus Rog strix RX570 4gb ve 350W eski psu. Aklımda 2 tane fikir var. Birincisi parçaları ayrı ayrı satmak. İkinci fikrim ise Ram ve Kasa alıp bilgisayarı...
  2. ZlpFilee

Yardım Sistemim için Ekran Kartı Tavsiyesi

Sistemim aşağıda yazıyor zaten. Ekran kartımı değiştirmek istiyorum ama bu işlemci ile hangi ekran kartı daha iyi olur bilmiyorum. Ayrıca AMD ekran kartı mı daha iyi olur NVIDIA mı emin değilim. (Yıllardır AMD kullanıyorum ve gayet memnunum) 6K fiyata : 6700XT 12GB ya da 3060 Gaming X 12GB...
  3. ZlpFilee

Yardım Zotac 1660 Super Almalı Mıyım?

Benim sistemimde Asus rog strix rx570 4gb ekran kartı var. 3k ya Zotac 1660 super almalı mıyım? Ekran kartı sıfır. Ekran kartlarının güçlerinden pek anlamıyorum o yüzden yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca 1660 super aldım diyelim. Benim rx570 i kaça satabilirim?
  4. ZlpFilee

Yardım Bilgisayar toplamam lazım

Bir arkadaşım sıfırdan bilgisayar dizicek. İçerisinde kasa - monitör - klavye - mouse - kulaklık ve mousepad olarak tak sisteme ihtiyaç var. Total fiyat 30k Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. ZlpFilee

Yardım Asus Geri Ödeme Alabilir Miyim?

Arkadaşlar merhaba. Asus geri ödeme kampanyasına hiç katılmadım ve hala devam ediyor mu bilmiyorum. 2019 yılında hazır sistem olarak evkur mağazasından kasa almıştım. Anakart Asus Prime A320M-R Ekran kartı Asus Rog Strix Rx570 4GB Ayriyetten 1 sene bile olmadı ama İtopya'dan Asus Rog Pugio 2...
  6. ZlpFilee

Yardım Asus Rog Strix Rx570 Ekran Kartını Nasıl Temizlerim?

Arkadaşlar herkese merhaba, soru başlıkta belli. Ben bu bilgisayarı alalı 3 yıldan fazla olmuştur belki de ama daha önce hiç ekran kartını açmadım, temizlemedim, macun sürmedim. Ben bunu bozmadan nasıl temizlerim? Nelere dikkat etmem gerek? Ayrıca CPU macunu ile aynı macun kullanılır mı?
Top Bottom