Arama sonuçları: *

1. Flowy*

Ekran kartımı değiştirmem mantıklımı?

rx 590 gme kullanıyorum şuan gtx 1660 supere geçmem mantıklımı sizce ?
  2. Flowy*

Ekranda Renk bozulması var

Ekranda her yer rengarenk. Windows 11 ekran kartımı okumadı gittim sok çıkart yaptım sonra win 10a geçtim işe yaramadı sebebi nedir ?
  3. Flowy*

Rx 590 ekranın rengarenk sorunu

Arkadaşlar pcyi açtım zaten açılıştata rengarenk oluyorda ama win 11 ekranında düzeliyordu. Şuan her şey rengarenk napmalıyım ?
  4. Flowy*

Bu ekran kartı 590 gmemi?

Benimki bu ancak dvi girişleri ve yazısı beyaz olması lazımdı ancak sistem şöyle okuyor ; Bu 590 gmemi yoksa rx 580mi ? çekirdek saati aşırtma yapınca 1410'a çıkıyor
  5. Flowy*

Ekran kartındaki bozukluğu çipe çakmak tutarak geçirmek gerçek mi?

Hakan balcı youtube kanalında gördüm adam çakmakla ekran kartındaki yeşillikleri ve çizgileri fln ekran kartının çipine çakmakla biraz gezdiriyor sonra termal macunla yeniliyor ekran kartını takıyor ekran kartı tertemiz oluyor . Bu doğru mudur ?
  6. Flowy*

Çözüldü✓ Ekran kartı kendi kendine yükte

Kendi kendine saçma şeyler yapıyor yardımcı olurmusunuz ?
  7. Flowy*

Rx 590 gme yi hangi kartla takas edebilirim ?

sizce hangi kart ile takas etmeliyim ?
  8. Flowy*

Sahte bir ekran kartımı bu ? [ 2060 Ekran kartı ]

sahtemi ?
  9. Flowy*

Rx 590 gme 5250 Tl teklif geldi

Ben letgoya 6000 TL'ye bırakmıştım , adam yazmış 5250 tl olurmu alabilirim demiş , sizce 6000 tlyemi halletmeye çalışıyım , direktmi satıyım
  10. Flowy*

Yardım Quadro Rx 590 gme Satış fiyatı ?

Son kere soruyorum kaç tl ye satılır ?
  11. Flowy*

Yardım Quadro Rx 590 gme Kaç TL'ye Gider ?

Soru başlıkta .
  12. Flowy*

RX 590 Kaç yıl götürür

SOru başlıkta
  13. Flowy*

Hangi Kart daha iyi?

Şuan Elimde rx 590 gme diye adlı ekran kartı var 1650 super fln yapmak istiyorum hangisi sizce daha iyi
  14. Flowy*

Ekran kartı fazlasıyla çok ısınıyor

Ekran kartım : rx 590 gme csgoda : 300 fps fln alıyorum lakin ekran kartı 80-85 bazende 87 oluyor 1340 mhz çekirdek hızı var normalde overclocklu 1410 a çıkıyor bu normalmi yoksa çok mu ısınıyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Top Bottom