Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

6600 XT ayarları nasıl olmalı ? Radeon Adrenalin nasıl kullanılır ?

merhaba 2060 kullanıyordum, 6600xt geçmek istedim 2. el aldım da amd'ye biraz yabancıyım, nasıl kullanmam gerekiyor daha efektif ve optimum değerler için 3600 4.1ghz 1.15v, b450m s2h, 2x8 3200mhz ram, 6600 xt stock olarak kullanıyorum, ve fps biraz düşük nedenini bilmiyorum bu arada kurulumdan...
  2. DeveloperRedneck

Ekran Kartımın Güncel 2. El Fiyat Tahminini Yapabilir Misiniz ?

Merhaba. Donanım Arşivi DA-G3 sistem ile birlikte gelen Gigabyte RTX 2060 OC Rev2.0 ekran kartımın (9-10 aylık sanırım) güncel 2. el ederini merak ediyorum, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Çok serin bir kart değil, 2060 zaten genel manada serin sayılmaz satışı kolay olur mu onu da...
  3. DeveloperRedneck

GPU Fan Auto'da 2200 Rpm Çok Değil Mi ?

Ekran kartı 63 derece iken bile Auto Fan Speed'te %76 falan oluyor 2100-2200 Rpm'de dönüyor çok sesli geldi neden böyle ? Edit manuel %100 yapınca 3K Rpm uçak gibi.
  4. DeveloperRedneck

G3 Sistem Gigabyte OC 2060 Kart Undervolt 5-7 C Düşürdüm

Bu konu rehber değildir sadece kişisel tecrübelerime dayanarak fikir edinmeniz amacıyla oluşturulmuştur. Kendi deneyimlerimi aktaracağım, sorumluluk kabul etmiyorum. Bu kart DA-G3 sistemde bulunan OC sürüm karttır ve Rev2 olarak gelmektedir alındığı zaman o Rev1'di ısınır o model söylemlerini...
Top Bottom