Arama sonuçları: *

1. Z

Ekran kartı fan sorunum

R7 240 var elimde bu 2 günde meydana geldi başlamtıyorum pc yi ilk 5 6 saniye dönüyor ekran sonra duruyor siyah ekranda kalıyor pc sorun nedir fan mı değişecek sök tak yaptım ayni sorun
  2. Z

Ekran karti fani dönmüyor

R7 240 ekran kartım var bugün meydana geldi of baslatiriyom kasayı ekran kartının fanı 2 3 saniye dönüp duruyor yeniden söktüm taktım ayni siyah ekran napabilirim
  3. Z

Anakart Ekran Kartı Uyumluluğu

R7 240 ekran kartına uygun ddr4 anakart önerir misiniz? bütçe 450tl
  4. Z

Bilgisayarcıdan Ekran Kartı alınır mı?

Arkadaşlar kuzenim 450tl bandında ekran kartı arııyor bugün bir dükkana uğradık ve Sapphire HD4850 verebilirim dedi 1gb 256bit 2.el arkadaşlar bunun yerine Gtx750ti veya Rx460 bulsa daha mantıklı değilmi en azından güncel kartlar ?
  5. Z

EKRAN KARTI ÖNERİNİZ ACİL

Arkadaşlar elimdeki sistem bu 400tl bütçem var ekran kartımı yükseltmek istiyorum arkadaşlar önerileriniz nelerdir Ekran kartı : r7 240 Anakart : gigabyte ga-g31m-es2l
  6. Z

Ekran Kartı Önerisi

Öncelikle Hayırlı Ramazanlar herkese arkadaşlar elimde bu sistem var bütçem 400tl arkadaşlar ekran kartımı yükseltmek istiyorum gtx750ti düşünüyorum başka bir öneriniz varmı gtx750ti darboğaz vb şeyler yaparmı ekran kartım : Msi r7 240 anakartım : gigabyte ga-g31m-es2l
  7. Z

GTX 750Tİ İle E5450 Uyumu?

Merhaba arkadaşlar elimdeki sistemin ekran kartını yükseltmek istiyorum bütçem 400tl ve gx750ti ekran kartı buldum ve işlemci olarakta xeon e5450 takacam sorun çıkartırmı sistemimin özelliklerini aşşağıya yazıyorum anakartım GA-G31M-ES2L
Geri