Arama sonuçları: *

1. M

Ekran Kartı Garantisi Hakkından?

Elimdeki ekran kartının fatura tarihi: 28.03.2022 Endeks bilişimden garantisini sorgulattığımda garanti başlangıç tarihi: 30.11.2021 Hangi garanti tarihi geçerli acaba ve bu durum normal mi?
  2. M

İşlemci değişimi sonrası ilginç durum

Öncelikle hepinize merhabalar. Bilgisayarıma 2. el bir işlemci aldım. İşlemciyi bilgisayara taktıktan sonra bilgisayarın açma kapama düğmesine bastım. Bilgisayar açılırken ekran kartı fanları birkaç sefer durup tekrar dönmeye başlıyor. Bazen dönmeye başlarken yüksesk devirde dönüyor ve ekstra...
  3. M

Gtx 1660 ti Furmark Değerleri

2. el bir Gainward ghost 1660 ti ekran kartı satın aldım 1920x1080 0xmsaa ayarlarında furmark testi yaptım kart 63 dereceyi geçmedi ayrıca oratalama 95 fps aldım fps değerleri normal mi acaba?
  4. M

Ekran Kartı Fanı Dönüyor Ama 0 RPM Gözüküyor

Ekran kartının fanı amd radeon software de 0 rpm olarak gözüküyor ancak ekran kartının fanı dönüyor bu sorunu nasıl çözerim?
  5. M

Mining li Ekran Kartlarının Garanti Durumu

2. el bir ekran kartları düşünüyorum bazı kartlarda mining yapıldığı söyleniyor ancak garantisi hala devam ediyor. Bu kartların garanti dışı kalma gibi bir durumu var mıdır ve sizce bu tarz kartlar alınır mı?
  6. M

Rx580 450w PSU Yeter Mİ?

Merhabalar ikinci el bir rx580 ekran kartı almayı düşünüyorum ancak elimdeki psu 450w(12v kanalından 360w veriyor) psuyu ilerde değiştirmeyi düşünüyorum ancak şimdilik sıkıntı çıkar mı?
  7. M

Bu Rx480 İyi mi Alınır mı?

Bu rx480 alınır mı sizce satıcı ürünü bir bilgisayarcıdan aldığını söylüyor o yüzden mining yapılıp yapılmadığını bilmiyorumuş. Ayrıca gvenlik bandı yok macun değişimi için açıldığını söyledi. Fiyat:1600
  8. M

2. El Ekran Kartı Önerisinde Bulunur musunuz

Bugün bu tarz başlıkla birkaç konu daha açtım ancak o konularda tam olarak cevap alamadım belki farklı kişiler görür diye bu konuyu açıyorum. 2. el bir ekran kartı almayı düşünüyorum tavsiye edebileceğiniz ilanlar var ise atar mısınız? Bütçe: 2000 Tl civarı
  9. M

2. El ekran kartı önerisi

Sarı sitede bu ilana bakar mısınız acaba https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-rx580-8gb-sapphire-nitro-plus-1085331157/detay
  10. M

2. El ekran kartı bu ilan iyi mi

2. el ekran kartı ararken şöyle bir ilan buldum iyi midir sizce?
  11. M

2000 Tl ikinci el ekran kartı önerisi

2000tl civarı bir bütçem var ikince el sahibindenden param güvende ile ekran kartı almayı düşünüyorum. İşlemcim ryzen 3 100 af ancak ileride onu da yükseltmeyi düşünüyorum ekran kartı önerisinde bulunur musunuz
  12. M

Amd Wattman Bildirimi

Bilgisayar açıkken elektrik kesilip elektrik gelince tekrar bilgisayarı açtığımda beklenmeyen bir sistem arızasından ötürü Radeon Watman ayarları geri yüklendi bildirimi alıyorum bu normal midir
  13. M

Ekran kartı kullanımı normal mi?

ekran kartı kullanımı valorantta, ve masaüstünde iken amd radeon software e baktığım zaman bir %100 oluyor bir düşüyor bu durum normal mi?
Geri