Arama sonuçları: *

1. Messinin kramponu

Ekran kartı takozu önerisi

RTX 4070 ti ekran kartına sahibim. Ekran kartı 3 fanlı ve ağır olduğu için ekran kartını destekleyecek bir takoza ihtiyacım var. Elimde halihazırda dikey takoz mevcut ancak kasanın altında fanlar bulunuyor ve bu sebepten ötürü ürünü kullanamıyorum. Ne yapıpta ekran kartını destekleyebilirim?
  2. Messinin kramponu

Çözüldü✓ Rtx 4070 ti uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?

Hocalarım merhaba. Rtx 4070 ti ekran kartının vram’i 12 GB. Bu vram uzun vadede sıkıntı çıkarır mı? Genelde 1080p ve 2k kullanırım.
  3. Messinin kramponu

Nvidia Surround, PhysX yapılandırması nedir?

Nvidia Surround, Physx yapılandırması ne işe yarar, Bilgisayara büyük bir etkisi var mıdır?
  4. Messinin kramponu

Ekran kartı devri bitiyor mu?

Apu işlemciler gtx 1050 ti’ı geçmeye yakın. Bir kaç yıla ekran kartı devri biter mi?
  5. Messinin kramponu

Eski nesil ekran kartları alınmaya değer mi?

Gtx 600 serisi 1060,1070,1080 gibi ekran kartları halla alınır mı?
  6. Messinin kramponu

Ekran kartı tavsiyesi

Merhaba. Bir sistem toplayacağım fakat ekran kartı fiyatlarını takip etmemişim 3000 lira sandığım kart 4000 lira olmuş. Bu yüzden konu açmak istedim. 5500TL’ye alınabilecek en iyi ekran kartı nedir? Marka fark etmez. İşlemci i3 10100f
  7. Messinin kramponu

Amd ekran kartlarındaki WattMan nedir?

RX 6500 XT'ye geçiş yapacağım fakat AMD'nin ekran kartlarında WattMan diye bir sorun varmış. Nedir bu WattMan? Sisteme ne yapar ve bir çözümü var mı?
  8. Messinin kramponu

3500-4000 tl ekran kartı önerisi

Bu bütçeye ekran kartı önerebilir misiniz?? Nvidia takıntım yok, ikinci el olmasın.
Top Bottom