Arama sonuçları: *

1. H

Çözüldü✓ İnno3d 1650 ortalama kaç tl olmalı

Arkadaşlar temiz az kullanılmış 1650 kaç tl olmalı
  2. H

Çözüldü✓ Rtx 2060 Sizce kaç tl olmalı

12 gb zotac rtx 2060 kaç tl olmalı ? ( kutu fatura garanti var) garanti süresi tahminimce 1 yıl falan daha vardır. Alternatifleri nelerdir?
  3. H

1660 super ederi nedir

1660 süperim var. Satmak istiyorum ama fiyatıyla ilgili kafamda soru işaretleri var. Asus Tuf gaming 1660 super model ekran kartı 2025 in ikinci ayina kadar garantisi devam ediyor . Faturayı kaybettim ama kutunun içindeki warranty card duruyor. Garanti hala geçerli midir ? Ben 3500 e okeyim...
  4. H

4060 vs 6700xt hangisini almalıyım

Merhaba arkadaşlar ikinci elden 8500 e 4060 mi almalıyım ( sıfıra yakın, hazır sistemden çıkarılıp kullanılmamış) yoksa 8-9 bandına rx6700 XT mi almaliyim (ikinci el)
  5. H

10.000 TL Ekran Kartı Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Elimde Ryzen 5 3600 var. Bu işlemci ile darboğaz yapmayacak bir ekran kartı önerisi istiyorum . Fiyat aralığı+2000 oynayabilir. Biraz uzağım konuya. Aklıma rtx 4060 geldi ancak 8GB' mış. 12 GBlara yönelmem gerektiğini söyleyenler oldu . Yardımcı olursanız sevinirim.
  6. H

İkinci el ekran kartı

Sarı siteden ikinci el ekran kartı almayı düşünüyorum. Alırken ne gibi yollar izlemeliyim ? Nelere dikkat etmeliyim ? Yaşlı ekran kartı alırsam (2-3 yıllık ) ne gibi sorun çıkar ? Ve ekran kartını aldıktan sonra testlerinde sorun çıkmazsa 1 hafta sonra aniden bozulabilir mi?
  7. H

1660 super Ekran kartı enim pcde çalışmıyor diğer pcde çalışıyor

Merhaba arkadaslar bundan bi 5 ay once PC almıştım . Hiç bir sorunla karşılaşmamıştım ama bugün ekrana görüntü vermedi PC açılıyor çalışıyor ama ekrana görüntü vermiyordu . Ben de diğer bilgisayarımdaki GT 710 u taktım ve görüntü aldım . Diğer bilgisayarımada 1660 ı taktim PC açıldı. Ama diğer...
Geri