Arama sonuçları: *

1. redwhite

MSI R7 370 Siyah Ekran Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Elime MSI R7 370 ekran kartı geçti. Kart uzun bir süre kullanılmamış (tam süresini bilmiyorum). Ekran kartını bilgisayara taktığımda bazı renkler çizgiliydi. Driveri indirip kuracağım sırada siyah ekranda kalıyor ve bilgisayar hiç tepki vermiyor. Daha sonra yeniden...
  2. redwhite

Ekran Kartım Çalışmıyor

Merhaba arkadaşlar oyun oynarken bilgisayarım aniden kapandı ve açıldı ama görüntü gelmedi. Onboard olarak denedim ve görüntü geldi. Bilgisayarcıya götürdüm oda denedi ve çalışmadı. Ekran kartını bilgisayara takıp çalışır vaziyette dokunduğumda ekran kartı ısınmıyor yani ekran kartına güç...
  3. redwhite

Bilgisayarım Ekran Kartını Algılamıyor

Herkese merhaba. Dün bilgisayarımda GTA 5 oynarken bilgisayarım aniden kapandı ve tekrar açıldı ancak görüntü gelmedi. Kasaya baktığımda ekran kartı fanları dönmüyordu. Normalde bilgisayarımı açıtığım zaman fanlar tüm gücüyle dönüp Windows yazısı çıkınca duruyordu. Ekran kartını söküp termal...
  4. redwhite

Ekran Kartından Görüntü Gelmeme Sorunu

Öncelikle herkese merhaba. Bilgisayarımda GTA 5 oynarken sistem aniden kapandı ve tekrar açıldı bilgisayarım açılırken az çok sorunun neden kaynaklandığın anladım ama neden olduğuna anlam veremedim. Normalde bilgisayarım açılırken ekran kartımın fanları tüm gücüyle dönüp windows yazısı çıkınca...
Geri