Arama sonuçları: *

1. Egolu doktor ?

7800 asus tuf 3060 ti lhr yurtdışı

Evet arkadaşlar alıyorum son uyarılarınız var mı ? Yoksa alacağım Link
  2. Egolu doktor ?

3060 ti yurtdışı 7800 değer mi ? Miningte yapılacak ek

Evet arkadaşlar kafamda 6600 vardı ama 3060 ti alıp aradaki farkı mining ile kapayıp sonrada devam etmek düşüncesindeyim mininge. Ama aralıksız olarak yapmayacağım. Sorular başlasın. kartı yurtdışında 3 fanlı iki model olarak buldum ikiside 7700-7800 arası değermi sizce ? Asus Tuf Gigabyte...
  3. Egolu doktor ?

Rx 560 1100 tl tavsiye alayım

Evet arkadaşlar El Capitan vardı elimde . 5600 xt sattık o parayıda coine bağladık piyasa battı oradan çıkamıyoruz. Dota 2 oynarım yüzde 90. Geçici süreliğine ekran kartı alayım diyorum ateş pahası e geçici çokta verilmez. 1100 liraya ikinci el asus arez rx 560 buldum. Sizce alınır mı dotada 12...
  4. Egolu doktor ?

Ekran kartı kiralama

Evet arkadaşlar birisi üzerime ekran kartı atsın lütfen . Ekran kartını sattık (Allah affetsin) parada coinde maphus durumda. Yani o parayı kımıldatamıyorum. Bana geçici ekran kartı lazım. Böyle bir imkan var mı acaba 1050ti 1060 felan hepsi olur. Yer gerekli olursa İzmir ekleme : dota felan...
  5. Egolu doktor ?

8100 tl 3060 ti Amazon jp

Başlıkta yazdığı gibi. Fiyatlar düşüyor. her şey dahil fiyatıdır almak isteyene hayırlı olsun Link
  6. Egolu doktor ?

Rx 6800 13400 TL Amazon jp

Msi gaming x trio modelidir. Vergi kargo dahildir. Stok bitince gönderilemez çıkar şuan tr ye gönderilmektedir. Link
  7. Egolu doktor ?

Zotac 3060 8500 tl amazon jp

Kargo ve vergiler dahil fiyatıdır. Türkiyeye gelmektedir. Link
  8. Egolu doktor ?

Gigabyt rtx 3070 14250 tl Amazon jp

Kargo ve vergiler dahil fiyatıdır. Stok olarak türkiyeye gelmektedir Link
  9. Egolu doktor ?

Saphire rx6700 xt 8800 tl amazon jp (2 fanlı)

Evet kargo vergiler dahil fiyatıdır. Türkiye’ye gelmektedir (stok bitene kadar ) Link
  10. Egolu doktor ?

14000 tl rx 6800 Amazon jp

Vergiler ve kargo dahildir. Türkiye’ye gelmektedir msi gaming x trio modelidir Link
  11. Egolu doktor ?

Rtx 2060 6650 Amazon jp asus dual

Vergi ve kargo dahil fiyatıdır. Gönderim stoğu bulunmaktadır. Link
  12. Egolu doktor ?

10 K rx 6700 xt Amazon japonya vergiler kargo dahil

10 K çok derken Türkiye’de ki fiyatlarda artmış belki makul gelebilir sizlere Asrock 3 fan Saphire 3 fan Attığım 2 üründe Türkiye’ye gelmekte ama sınırlı sayıda. türkiyeye gönderebilen stoğu bitince gönderilmez çıkıyor. Şuan stok var.
  13. Egolu doktor ?

Asrock 3 fanlı ortası renkli 6700xt 10.000 tl Amazon Japonya

Evet arkadaşlar durum bu vergiler ve kargo dahil fiyatıdır. Ucuz değildir ama galiba bu ortası renkli pahalı oluyordu normalde. Asrock çok bilmiyorum alana hayırlı olsun Link
  14. Egolu doktor ?

Asus tuf 3 fanlı 6700xt amazon jp 9100 tl

Evet arkadaşlar kargo ve vergiler dahil fiyatıdır. Çok mantıklı mı 9500 e gigabyt alabilirsin belki İncehesap gecesinde ama asus felan düşünüyorsanız hayırlı olsun. Link
  15. Egolu doktor ?

Msi rtx 3060 japonya 8200

Evet arkadaşlar vergiler dahil kargo dahil fiyatıdır. 1 adet kaldı türkiyeye kargolanan o alınınca kargolanmayanlar kalıyor. Alana şimdiden hayırlı olsun Link
  16. Egolu doktor ?

7850 tl zotac rtx 3060 Amazon jp

Evet başlıkta yazdığı gibi Amazon japonyada vergiler dahil fiyatıdır . Geçen burada paylaştım yine güzel fiyat 1 saatte bitmişti. Link
  17. Egolu doktor ?

Zotac 3060 8000 tl Japonya

Evet arkadaşlar fiyat bu vergiler dahil. Almak isteyen varsa link koyuyorum. 3060
  18. Egolu doktor ?

9300 tl rx 6700xt amazon Japonya

Başlıkta yazdığı gibi asusun çift fanlı modeli vergiler hepsi dahil 9301 liraya bulunmakta isteyen arkadaşlar için. Çok mu mantıklı elbette değil ama düşünülebilir . link : Amazon
  19. Egolu doktor ?

Amazon autobuy ekran kartı botları

Gençler reddit te felan bulunuyormuş. Şurada herkes bir uğraş verse bizde bulabiliriz. Sadece birşeylerin düzelmesini bekliyoruz lakin gerçek ortada düzelmeyecek. Hep birlikte el ele verip bunları bulmamız lazım 1 saniyede alıyor tak diye. Hepimize yetecek kadar var aç gözlülük yapmazsak...
  20. Egolu doktor ?

Gigabyt 6700xt yurtdışı 10.300 TL alınır mı

Başlık herşeyi anlatıyor arkadaşlar
Top Bottom