Arama sonuçları: *

1. A

EKRAN KARTIM TAM PERFORMANS VERMİYOR

format atmadan önce sorun yoktu formattan sonra ekran kartım sadece forza horizan 4 de tam performans vermiyor diğer oyunlarda sorun yok driver ler güncel leptop kullanıyorum i5 9300h 1650 8gb ram
  2. A

Ekran kartı kullanımı bazı oyunlarda %30'da oluyor

Ekran kartı kullanımı bazı oyunlarda %30 da çalışıyor bu yüzden düşük fps alıyorum daha önce bu sorun yoktu sadede forza horizon 4 de oluyor ne olduysa formattan sonra oldu nasıl düzeltirim bilen var mı ?
  3. A

BİLGİSAYARIMI NE KADARA SATABİLİRİM ?

İyi günler ben bilgisayarı aldıktan sonra piyasa baya arttı daha önce de bu konuyu açmıştım ama satmadım şimdi tekrardan satma düşüncem var ama ne kadar eder tam anlamıyla emin değilim Özellikler: Ekran Kartı = MSI RX 570 8GB İşlemci = RYZEN 5 3500 X Ram = 2X8 G.SKILL CL16 3200 MHZ ANAKART =...
  4. A

BİLGİSAYARIM NE KADAR EDER

İyi günler ben bilgisayarı aldıktan sonra piyasa baya arttı daha önce de bu konuyu açmıştım ama satmadım şimdi tekrardan satma düşüncem var ama ne kadar eder tam anlamıyla emin değilim Özellikler: Ekran Kartı = MSI RX 570 8GB İşlemci = RYZEN 5 3500 X Ram = 2X8 G.SKILL CL16 3200 MHZ ANAKART...
  5. A

Pcwinmax Radeon RX 550 4GB Ekran (Grafik) Kartı alınır mı ?

öncelikle iyi günler başlıkta belirtmiş olduğum ekran kartını almayı düşünüyorum fiyat olarak uygun geldi ikinci elde daha ucuzları var mı bilmiyorum ikinci el piyasasına pek güvenim yok 1500 tl fiyatı var sizce alınır mı ve csgo benzeri oyunlarda tahmini kaç fps alırım teşekkürler.
Top Bottom