Arama sonuçları: *

1. R

GALAX RTX 4070 Ti Super Coil Whine Sorunu

Merhabalar. Bugün kartımda coil whine ortaya çıktı. Başta PSU'dan geliyor sandım ama sanırım ekran kartından geliyor. Oyunlarda HDD cızırtısı gibi ses geliyor karttan, ana menüye dönünce azalıyor, oyundan çıktığım anda gidiyor. Furmark testine soktum gram ses gelmedi. Kartı 2025 marrta almıştım...
  2. R

Ekran Kartı Sıcaklığı Sabit 25 Derece

Merhabalar. 4070 Ti Super ekran kartının sıcaklığı sabit 25 derece olarak görünüyor. Görev yöneticisinde de MSI Afterburner'da da aynı. Oyuna girsem de aynı boşta da aynı. Oyuna girince fanlar çalışıyor boştayken duruyor. Bu neden olur ve nasıl çözebilirim?
  3. R

Kafayı yemek üzereyim GPU sokete oturmuyor

Arkadaşlar lütfen bir fikir verin yol gösterin. B650 Gaming Plus Wifi anakarta Galax 4070 Ti Super takmaya çalışıyorum sokete bir türlü oturmuyor. Daha çok bastırmaya da korkuyorum. Kısa olan pinlerin tarafı bir türlü tam oturmuyor sokete. Ne yapmalıyım?
  4. R

GALAX 4070 Ti Super Tutucu Nasıl Takılır

Merhabalar. Fotoğraftaki tutucuyu nasıl kurmam ve takmam gerekiyor?
  5. R

4070 Ti Super Model Önerisi

Merhabalar. Sistemime 4070 Ti Super alacağım. Linkteki modelin soğutması, fiyatı iyi midir? https://www.idefix.com/galax-geforce-rtx-4070-ti-super-st-plus-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-47uzm5mdaxts-p-7599090?vendorId=4637&ref=akakce&v=1.80.7
Geri