Arama sonuçları: *

1. NeonPeekr

Yardım ASUS MİNİNG RX470 4GB Ekran Kartımda Bitmek Bilmeyen Bir Wattman Sorunu Var

Arkadaşlar selamlar. Kartı yaklaşık 25 gün önce aldım hatta ilk aldığımdada bir sorun çıkmıştı onun içinde konu açmıştım. Normalde ses sisteminin güç tuşuna basınca sistemden görüntü gidip karıncalanma oluyordu bir iki saniye sonra görüntü geliyordu ancak genelde wifi bağlantısı kopuyor geri...
  2. NeonPeekr

Çözüldü✓ Asus RX470 4Gb Mining Edition Kartımdaki Bazı Sorunlar

Dostlar selam 850tlye ASUS RX470 4Gb Mining Edition ekran kartı aldım kendime ancak gpu full yükte 800 mhzyi hiç görmüyor. Furmark testini buraya koyacağım sizde inceleyebilirsiniz. Acaba buna rx570 biosumu atmam gerekiyor? Anlayan varsa yardımcı olabilirmi?
  3. NeonPeekr

Ekran Kartı Önerisi Ve Pcde Yaşadığım Genel Sorunlar

beyler selam. lise öğrencisi bir kardeşiniz olarak harçlıklarımla ekran kartı almak istiyorum. işlemcim xeon e3-1260l. 4/8 çekirdekli işlemci ile youtube da en fazla gtx 970 kullanan gördüm. i5 3000 serisi bir işlemci almaktansa aynı sokette 4/8 işlemciye geçmek istemiştim ama çok çekirdeğin pek...
  4. NeonPeekr

Code 43 Hatası Olan Ekran Kartı Alınır Mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-evga-gtx-760-2gb-sc-acx-1058520781/detay beyler bunu almayı düşünüyorumda reballing falanmı gerekir? internette hep driver hatası diyorlar
  5. NeonPeekr

EVGA RTX4090 İncelemesi Çıkmış!!

keşke hiç bitmeseydi partnerlikleri 1668856400 kusura bakmayın video 11 gün öncesinin bende yeni gördüm heyecanlanıp paylaşmak istedim
  6. NeonPeekr

Yardım 9800 gt Görüntü Gitti Gelmiyor

9800gt kullanıyorum 5 dk açık kalıyor sonra görüntü gidiyor bir daha gelmiyor ramleri değiştirdim, portu değiştirdim ama nafile kartmı yandı acaba?
  7. NeonPeekr

Ekran Kartım Directx 11 Desteklemesine Rağmen Pc Directx 12 Var Gösteriyor

Yaklaşık beş ay önce directx 10 olarak kullanıyordum ekran kartını zaten eski pc directx 11 driverlarını yüklemeye çalışınca hata veriyordu hatta valorant ve yakuza 0 bile açamadım sırf directx yüzünden. Geçenlerde bypass yaparak win11 e geçtim böyle gösteriyodu bende herhalde windows 11 sadece...
Top Bottom