Driverı güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu, düzelir diye fpsi sabitledim ama yinede düzelmedi. Özellikle ilk girdiğim maçta aşırı fazla drop yaşıyorum, sonraki maçlarda azalıyor ama bitmiyor. Ne yapabilirim?
Sistemim imza kısmında mevcuttur.
Sistemim alt tarafta yazıyor ne yapacağım? (nvidia geforce experince ile güncelleme yapıyorum her zaman, başka programlarla güncelleme yapmadım, öncedende gidiyordu 5 saniye sonra geliyordu kurulurken şimdi 15 dakikadır bekliyorum hala gelmedi)
1604145606
Up
Sistemim altta yazılı zaten. Watch dogs 2'de düşük ayarlarda ve yüksek ayarlarda sadece 10 fps fark ediyor (40 fps - 50 fps). Fark ettiğim kadarıyla ise ekran kartı kullanımı düşük ne yapacağım?
Dostlar kasamda 3 önde 1 arkada olmak üzere 4 fan var egzoz yetersizdir diye düşünüp önden 1 tane alıp tavana taktım egzoz olarak. Sonra ısı değerlerini merak edip cs go ya girdim ve 80° lerde dolaşıyordu, fanı aldım tekrar öne taktım fakat bir şey değişmedi sebebi ne olabilir ve ne...
Doatlar pc geldi ekran kartını da taktım ama güç kablosu fazla gibi geldi ve diğer kablo ilk kablonun içinden çıkıyor hangisini takacağım eğer fazlaysa boşta dursa sorun olur mu?