Arama sonuçları: *

1. zeken

NVIDIA DENETİM MASASI SORUNU

Merhaba, Son güncellemeden sonra NVCleanınstall ıle driver kurulumunu gerçekleştirdim fakat denetim masası gözükmüyor bilgisi olan var mıdır ?
  2. zeken

Sorun ekran kartında mı monitörde mi?

Beyler ikidir bilgisayar açıkken monitör siyah ekrana düşüyor pc açık klavye ledleri falan aktif ilk seferinde otomatik reset attı pc kendine düzeldi 2.seferde artık kendim kapadım fişleri falan çekip biraz bekledim. Sorunun monitörde olmadığını düşünüyorum. Çünkü görüntü olmadığı sırada aç kapa...
  3. zeken

GPU KULLANIM YÜZDELERİ H.K

Beyler merhaba şimdi farkettim an itibariyle suan sadece twitchde yayın izliyorum ve görev yöneticisinden baktıgımda gpu kullanımım %100 %90 gibi değerlere git gel yapıyor sebebi ne olabilir.
  4. zeken

CS GO black bars sorunu hakkında destek olabilecek var mıdır?

Son gelen amd güncellemesinden sonra oyunum black barstan bir türlü çıkmıyor destek olabilecek var mıdır?
  5. zeken

AMD CSGO BLACK BARS SORUNU

Son gelen ekran kartı güncellemesinden sonra oyunum 4:3 te black bars oluyor amd ayarlarından tam panel olarak seçili nedeni ne olabilir ?
  6. zeken

BLACK BARS SORUNU

amd black bars sorunu yaşıyorum destek olabilecek var mıdır ?
  7. zeken

XFX RX5500 XT 8GB

Arkadaşlar, amd gelen son güncelleme ile csgo black barsta kalıyor ve anlık takılmalar oluyor neden olabilir ?
  8. zeken

XFX RX5500 XT 8GB

Arkadaşlar XFX RX5500 XT 8GB için hız aşırtma konusunda destek olabilecek var mıdır?
  9. zeken

RX 5500 XT EKRAN KARTI KULLANIYORUM ALDIĞIM HATA HAKKINDA DESTEK LÜTFEN

Arkadaşlar yenı bir bilgisayar satın aldım üzerinde rx5500 xt mevcut oyuna girdiğim zaman ekran sim siyah kalıyor alt tab yaparak masaüstüne dönüyorum ve ardından oyuna döndüğümde masaüstüne atıyor. Bu işlemden sonra bilgisayarı yeniden başlattığımda sorunum çözülüyor sebebi ne olabilir?
Geri