Arama sonuçları: *

1. osmanberk325

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerileri

AMD Ryzen 5 2600 İşlemci FSP Hyper K 500 500W 80+ EU kutusuz Güç kaynağı MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4 anakart arkadaşlar ekran kartı alacam önerileriniz nedir Amd ekran kartından sıkıldım arkadaşlar Ndivia Almayı Düsünüyorum Tavsiyeleriniz Nedir
  2. osmanberk325

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerisi 2024

AMD Ryzen 5 2600 İşlemci FSP Hyper K 500 500W 80+ EU kutusuz Güç kaynağı MSI B450M PRO-M2 MAX AMD B450, DDR4 anakart arkadaşlar ekran kartı alacam önerileriniz nedir
  3. osmanberk325

Çözüldü✓ Ekran Kartı Önerileri

FSP Hyper K 500 500W 80+ EU kutusuz Güç kaynağı
  4. osmanberk325

Arkadaşlar acil Yardım İstiyorum

Arkdaşlar artık kafayı yiycem sürekli wattman hatası alıyorum forumlardaki ve videolar daki anlatılan herşeyi yaptım fakat yine çözüm olmuyor sürekli oyundan atıyor donuyor resetlemek zorunda kalıyorum hep 2 senedır hiç bir sıkıntısız yasadım ne olduysa driver güncelledikten sonra oldu MSI...
  5. osmanberk325

MSI RADEON RX 570 armor 4G wattman hatası

Arkadaşlar kaç gündür kafaı yiyecem her yolu denedım videoları izledim hepsini yaptım fakat çözüm bulamadım ne yapmalıyım acil cevap yazarsanız sevinirim wattman hatası sürekli aynı hatayı alıyorum oyunlara girdigimde
  6. osmanberk325

AMD sürücü yüklerken "Chipset Install Failed" hatası

Arkadaşlar ekran kartına güncelleme yaparken boyle hata alıyorum ve DDU sildim tekrar güncel AMD yükledim fakat boyle hata alıyorum. Neden olabilir? Error 1316 belirtilen hesap zaten var hatası alıyorum surekli. Boyle hata alıyorum çözüm nedir arkadaşlar?
  7. osmanberk325

Radeon RX 570'li Sistemim Sürekli Donmaya Başladı!

Arkadaşlar ekran kartım rx 570 1 haftadır sürekli donuyor oyundan atıyor pc kapanıyor ve driver güncelledim yıne olmadı ve ddu sildim tekrar kurdum olmadı neden olabilir
Geri