Arama sonuçları: *

1. Ç

Çözüldü✓ Gpu Kablosu Kiti Önerisi ?

Set olarak almak istiyorum 6900XT ekran kartım, 8+8+6 pin sadece ekran kartı için gerekli https://amzn.eu/d/h2wq0He Bunu buldum ama sanırım benimki ile uyumlu değil
  2. Ç

Yardım Ekran Kartım Kaç Pin

İnternette 8+8 olarak gözüküyor ama burada extra 6 pin daha var , gaming gecesi indiriminden Gpu Rgb kablosu almayı düşünüyorum ama onlar genelde 8+8 oluyor, öyle kullansam sorun olur mu
  3. Ç

Çözüldü✓ RX 6900XT fan hızı nasıl düşer

Aşağıda hem furmark hemde rdr2 oyununda ki bilgiler var , kart Serin çalışıyor ama fanlar biraz hızlı sesi de rahatsız ediyor, bunu nasıl düşürebilirim. AMD den fan ayarlarını sıcaklığa göre ayarladım Max 60 da fanlar ama oyunda yükseliyor
  4. Ç

Yardım Gpu Rgb Kablo Önerisi

Vergi ile birlikte 1000 küsüre geliyor, 8+8 ve 24 pin olarak uygun önerebileceğiniz var mı
  5. Ç

Çözüldü✓ AMD Fan ayarı sorunu

RX 6900xt kartım, fan ayarlarını yapıyorum ama oyun içinde artıyor, MSI afterburneden den 50 ye sabitliyorum yine 60-65 oluyor, sebebi nedir , sıcaklık 70° yi geçmiyor
  6. Ç

Yardım Ekran Kartı Sıcaklığı ve Kullanımı Nasıl

Ekran kartımın içi hiç açılmamıştı sıcaklıklar Warzone 'da 85-90 oluyordu dün termal macun bakımını yaptırdım, 24 dk lik furmakrs testini de attım, bide warzone blance ayarlarda ki testini attım , ekran kartı kullanımı çok az İşlemci R7 5700x Ekran kartı Sapphire Nitro RX 6900XT Ayarları...
  7. Ç

Çözüldü✓ RX 6900XT İçin Termal Ped Lazım

Beyler ekran kartım çok ısınıyor tanıdığım pc'ci var bakımını yapacak hangi termal pedi almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler,
  8. Ç

Yardım RX 6900XT fan ayarı nasıl olmalı

Warzone da ekran kartı kullanımı 40 olduğun da sıcaklık 80° lere geliyor, kart biraz yorulmuş olabilir, sıcaklık ayarlarını nasıl yapmayalım
  9. Ç

Yardım AMD Ekran Kartı Fan Ayarları Nasıl Olmalı

Sapphire Nitro RX 6900XT ekran kartım var , fan ayarlarını nasıl yapmalıyım anlamıyorum çok , Warzone da ekran kartı çok az çalışıyor ama FPS iyi gibi geldi bana işlemci R7 5700x
  10. Ç

Ne olacak ekran kartı fiyatları

Ekran kartı almaya karar verdim 2. El 7K ekran kartı 1650 ler 7k olmuş , 1660 süperler uçmuş durumda , Allah sonumuzu hayr etsin , yardımcı olmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz teşekkürler
Top Bottom