Arama sonuçları: *

1. ÇağdaşKsK

Yardım Ekran Kartı Furmark Testi Nasıl?

Kart temiz mining falan görmedi aldığım kişide çok daha iyi sıcaklıklar verdi ama bende böyle, macun yeni değişti thermal grizzly kryonaut , ters bi durum var mı? Fanlar sanki biraz çok gibi geldi bana
  2. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ RX 6900XT Fan ayarı için yardım eder misiniz

Furmak testi gayet iyiydi bugün valorant da 90° leri gördü, stres testin de fan RPM 0 olarak gözüküyor bunun sebebi nedir
  3. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ RX 6900XT Furmark Testi Nasıl

Sapphire nitro+ model arkadaşım da Kart almayı düşünüyorum, msaa kapalı şekilde yapıldı
  4. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ Gpu Kablosu Kiti Önerisi ?

Set olarak almak istiyorum 6900XT ekran kartım, 8+8+6 pin sadece ekran kartı için gerekli https://amzn.eu/d/h2wq0He Bunu buldum ama sanırım benimki ile uyumlu değil
  5. ÇağdaşKsK

Yardım Ekran Kartım Kaç Pin

İnternette 8+8 olarak gözüküyor ama burada extra 6 pin daha var , gaming gecesi indiriminden Gpu Rgb kablosu almayı düşünüyorum ama onlar genelde 8+8 oluyor, öyle kullansam sorun olur mu
  6. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ RX 6900XT fan hızı nasıl düşer

Aşağıda hem furmark hemde rdr2 oyununda ki bilgiler var , kart Serin çalışıyor ama fanlar biraz hızlı sesi de rahatsız ediyor, bunu nasıl düşürebilirim. AMD den fan ayarlarını sıcaklığa göre ayarladım Max 60 da fanlar ama oyunda yükseliyor
  7. ÇağdaşKsK

Yardım Gpu Rgb Kablo Önerisi

Vergi ile birlikte 1000 küsüre geliyor, 8+8 ve 24 pin olarak uygun önerebileceğiniz var mı
  8. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ AMD Fan ayarı sorunu

RX 6900xt kartım, fan ayarlarını yapıyorum ama oyun içinde artıyor, MSI afterburneden den 50 ye sabitliyorum yine 60-65 oluyor, sebebi nedir , sıcaklık 70° yi geçmiyor
  9. ÇağdaşKsK

Yardım Ekran Kartı Sıcaklığı ve Kullanımı Nasıl

Ekran kartımın içi hiç açılmamıştı sıcaklıklar Warzone 'da 85-90 oluyordu dün termal macun bakımını yaptırdım, 24 dk lik furmakrs testini de attım, bide warzone blance ayarlarda ki testini attım , ekran kartı kullanımı çok az İşlemci R7 5700x Ekran kartı Sapphire Nitro RX 6900XT Ayarları...
  10. ÇağdaşKsK

Çözüldü✓ RX 6900XT İçin Termal Ped Lazım

Beyler ekran kartım çok ısınıyor tanıdığım pc'ci var bakımını yapacak hangi termal pedi almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler,
  11. ÇağdaşKsK

Yardım RX 6900XT fan ayarı nasıl olmalı

Warzone da ekran kartı kullanımı 40 olduğun da sıcaklık 80° lere geliyor, kart biraz yorulmuş olabilir, sıcaklık ayarlarını nasıl yapmayalım
  12. ÇağdaşKsK

Yardım AMD Ekran Kartı Fan Ayarları Nasıl Olmalı

Sapphire Nitro RX 6900XT ekran kartım var , fan ayarlarını nasıl yapmalıyım anlamıyorum çok , Warzone da ekran kartı çok az çalışıyor ama FPS iyi gibi geldi bana işlemci R7 5700x
  13. ÇağdaşKsK

Ne olacak ekran kartı fiyatları

Ekran kartı almaya karar verdim 2. El 7K ekran kartı 1650 ler 7k olmuş , 1660 süperler uçmuş durumda , Allah sonumuzu hayr etsin , yardımcı olmak isterseniz iletişime geçebilirsiniz teşekkürler
Geri