Arama sonuçları: *

1. Kyles

Yardım Amd Ekran karti Oyundaki pixelli görüntüler

Merhaba arkadaşlar, Yeni ekran kartı aldım sapphire rx6900xt nitro se, bu ekran kartında GoW3 oyununda buzlarda bozulmalar oluşuyor, manzaradaki uzak görüntü titriyor gibi oluyor 2. Görseldeki gibi oyun içinde bazı kısımlarda karincalaniyor oyunda yirtilmalar oluşuyor, bunu nasıl Çözebilirim...
  2. Kyles

Yardım Amd radeon software ayarları reset atınca sıfırlıyor.

Merhaba arkadaşlar, Yeni ekran kartı aldım sapphire rx6900xt nitro + se Bu ekran kartı 50-60 fanda 68c kadar çıkıyor bu yüzden uv yapmayı düşünüyorum ama amd kendi uygulamasındaki performans ayarlarından 1175 voltaji örnek 1100 veya 1050 yapıyorum furmark vs düzgün görünüyor sıcaklıklar düşüyor...
  3. Kyles

Yardım Xfx merc 319 vs sapphire nitro + Special edition rx6900xt

Iki ekran kartı arasında kaldım. Ikisininde 1 yıl garantisi var. Sapphire nitro + se 750 lira daha pahalı ama satıcı hiç kullanmadığını söylüyor. Daha önce once xfx merc319 rx6800xt kullanmıştım görünüşü ve soğutma performansı memnun bırakmıştı ama sapphire nitro + se kullanmadım ama...
  4. Kyles

Ekran karti alıcağım kararsız kaldım.

Merhabalar, ikinci el ekran kartı arayisindayım hangisini tercih etmeliyim karar veremedim. Bu konuda yardımcı olan herkes teşekkür ederim. Sapphire Rx6900xt 9.5bintl nitro plus 1 yıl garantisi var Furmark 68c %35fan Inno3d Rtx3080 iChill x4 8.3bintl 1 yıl garantisi var Furmark 73c %70fan...
  5. Kyles

Öneri Oksid Bilişim servisi rx7900xt kart göndericek!

Merhaba arkadaşlar, Bu zamanda bu konuyu açmayı istemezdim ama çok arada kaldım, hepimize geçmiş olsun. 2 hafta önce sorun sebebiyle xfx merc319 rx6800xt ekran kartımı teknik servise yolladım, servis sorun nedeniyle bana msi rx6900xt Gaming x trio göndermek istedi bende kabul ettim. Sorucağım...
  6. Kyles

Öneri PNY GeForce RTX 3070 Ti Bulk XLR8 REVEL EPIC-X RGB 8GB alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, PNY GeForce RTX 3070 Ti Bulk XLR8 REVEL EPIC-X RGB 8GB...
  7. Kyles

Çözüldü✓ Ekran kartının ısısı birden yükselmesi

Merhaba arkadaşlar, Şuan aktif olarak Asus Dual rx6600xt ekran kartını kullanıyorum 1.5, 2 ay önceden masasının üstünde olucak şekilde Corsair spec delta kasamda bu ekran kartımın boştayken ısı değeri 45-48c arasında oyunda ise 50-55c arasında geziyordu. Sonra ben kasamı masanın altına aldım...
  8. Kyles

Öneri Sapphire pulse vs xfx swift 210 hangisini almalıyım?

Merhaba arkadaşlar, Xfx rx 6600 swift 210 ile sapphire rx 6600 pulse arasında kararsız kaldım hangisi daha düşük derecelerde çalışır, soğutması güzel olur, uzun sürede memnun bırakır benim için her yorumunuz çok değerli teşekkürler. Xfx rx 6600 swift 210fiyatı: 6660tl Sapphire rx 6600 pulse...
  9. Kyles

Gigabyte H410m h v3 rtx 3050 uyumu

merhaba elimde h410m anakart mevcut itopyadan aldım özelliklerinde rtx3050 için gereken PCI Express 4.0 uyumlu görünüyor ama başka sitelerde h410'un PCI Express 4.0 desteği yok diye görünüyor doğrusu nedir? rtx 3050 ile herhangi bir sorun yaşar mıyım bu anakartla ve intel i3 10100f darboğaz...
Top Bottom