Arama sonuçları: *

1. Tritient

Öneri Rx 9060 xt vs 5060 ti

Arkadaşlar selam 20K bütçem var. ekran kartımı değiştirmeyi düşünüyorum. Rx 9060 xt ve 5070 ti 16 gb arasında kaldım ama fiyatlar bana pahalı gibi geldi şuan. Vade farksız 6-9 taksit imkanı olan yerler var mı ? bulamadım da
  2. Tritient

Çözüldü✓ Rx 6600 xt sıcaklık değerleri

Merhabalar geçen gün ikinci el bir Rx 6600 xt aldım. Furmark 15 dakika testte 75 derece ve %46 fan oranı var. Oyunlarda da genelde bu derecelerde gidiyor. 1 sene sonra geri satacağım o yüzden işlem yapmak istemiyorum, güvenlik etiketleri vs hepsi duruyor. Bu derecelerde kullanmak çok sıkıntı...
  3. Tritient

Rtx 2060 super alınır mı?

Merhabalar sistemim imzada yer alıyor, artık bu ekran kartı beni götürmemeye başladı. Normal şartlarda rx 9070 xt alacaktım fakat askere gideceğim için bütçe çok düştü. Bunun yerine beni 1080P monitörde 1-2 sene götürecek bir ekran kartı seçmeye karar verdim. RTX 2060 Super beni idare edebilir...
  4. Tritient

İkinci el AMD Ekran kartı önerisi

Selamlar şuan aktif olarak kullandığım kart rx 5500 xt 4 GB. Çoğu oyunda artık sıkıntı yaşamaya başladım ve değiştirmeli miyim diye düşünüyorum. Yeni ekran kartı serilerinin çıkmasını beklemeli miyim yoksa ikinci elde rx 6700 xt vb modellerine şimdiden yönelmeli miyim?
Geri