Arama sonuçları: *

1. Alin24

Yardım Laptop ekran paylaşımı yaparken işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Discord tarzı yerlerde ekran paylaşımı yaparken bir anda işlemcinin ekran kartını kullanmaya başlıyor ve oyunlar vs. 10 fps civarına düşüyor. Bunu nasıl devre dışı bırakabilirim?
  2. Alin24

Yardım Ekran paylaşımı yaparken oyunlar da FPS im AŞIRI düşüyor.

Laptop kullanıcısıyım - Asus Tuf F15 Discord tarzı uygulamalarda ekran paylaşımı yaparken sürekli bir FPS kaybı yaşıyorum.
  3. Alin24

Yardım İkinci el ürün fatura problemi

Ben itopyadan satın alınmış bir ekran kartı almıştım stokçulardan, adam bana faturasını göndermişti fakat format attığım için artık telefonumda fatura yok. Faturasız garantiye vs. gönderebilir miyiz bunu nasıl yaparız. Not: Satın aldığım kişiye hiçbir şekilde ulaşamadım.
  4. Alin24

Yardım Ekran kartı kullanımından kaynaklı(tahmin) oyunlarda drop yiyorum

Ekran kartı kullanımımı nasıl azaltabilirim, bilgisayarım kötü değil fakat CS-GO da yüksek FPS alırken drop yiyorum ve bu çok can sıkıcı olmaya başladı. Ryzen 5 5600 - Asus Phoneix GTX 1650
  5. Alin24

Yardım İşlemci değişimi sonrası ekran kartı problem yaratır mı?

Güncel olarak Ryzen 3 3200G + GTX 1650 kullanıyorum. B450M H anakartım var. Ryzen 5 5600X almayı düşünüyorum, bir problem yaşar mıyım ? Ek: 2x8 16 GB ram mevcut.
  6. Alin24

Sanırım ekran kartımı bazı programlar APU olarak algılıyor.

Bir süre önce GTX 1650 satın aldım fakat APU'yu devre dışı bırakıp bırakmamam gerektiğini bilmiyorum. Ne yapmalıyım ?
  7. Alin24

Ryzen 3 3200G + GTX 1650 OC Yapma

Ryzen 3 3200G + GTX 1650 OC yapmak istiyorum fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum
  8. Alin24

Siyah ekran problemi, Nvidia (Acil)

Ekran kartında yaşadığım sorunlar yüzünden driver kurulumunu tekrarladım, Nvidia yeniden başlatma yaptıktan sonra siyah ekranda kaldım. Bilgisayar açıldı ve uygulamalardan ses geliyor, sadece ekrana bir görüntü gelmiyor. 1645878676 Driver kurulumundan önce ekran geliyordu.
  9. Alin24

Yeni ekran kartı, çalışmama ve bulanıklık sorunu

Merhaba, ekran kartımı yeni bilgisayara bağladım ve APU işlemcimin ekran kartını devre dışı bıraktım. Ekrana gelen görüntü hem bulanık, hem de ekran kartını kullanmıyor bilgisayar.
  10. Alin24

Apu sistemime 1650 satın aldım fakat %0 kullanım, ekran kartını kullanamıyorum.

Merhaba, yeni bir ekran kartı satın aldım ve Ryzen 3 3200G işlemcime eklemek istedim. Kasaya bağladım ekran kartını, bilgisayar algılıyor fakat kullanmıyor ekran kartını. Monitörüm ile uyuşmadığı için anakarta bağladım, ondan kaynaklı olabilir mi ?
  11. Alin24

Ekran Kartı Önerisi, Apu işlemcim var.

Merhabalar, APU sistem kullanıyorum ve Ryzen 3 3200G&2x8 ram mevcut. Son zamanlarda FPS değerlerinden hoşnut olmadığım için ek bir ekran kartı takmayı düşünüyorum. Fakat malum Türkiye şartları, 1.500 TL'yi geçmeyecek şekilde öneride bulunabilir misiniz, NVIDIA olursa sevinirim. Ek olarak...
Top Bottom