Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım En sağlıklı ve basit şekilde ekran kartı driverini silip eskisini indirme

arkadaşlar oynadığım oyunda ekran kartından kaynaklı hata veriyor, eski driver sürümünü yükleyince sorun çözülüyormuş sizce yapmalı mıyım ? nasıl yapmalıyım ?
  2. SucukEkmek

Yardım Ekran kartımın eski driverini yüklemeli miyim ?

Arkadaşlar pubg mobilede render sorunu oluyor her yer siyah gözüküyor ve bu konuyu bşraz araştırdım herkes ekran kartının eski driverini yükle diyor sorun çözülür diyor sizce yapmalı mıyım ? yapacaksamda nasıl yapmalıyım ekran kartım : asus dual rtx 2060 oc
  3. SucukEkmek

RTX 2060 ASUS Dual OC Neden 12K?

Arkadaşlar bu paralara çok daha iyi kartlar alınabiliyorken, neden RTX 2060'ın 0' 12K'dan başlıyor?
  4. SucukEkmek

Yardım Arkadaşımın ekran kartını takarken zorlatmış sorun olur mu?

Arkadaşlar arkadaşım ekran kartını anakarta takarken sanırım ekran kartının dışa bakan meral kısmı Anakart ile kasanın arasına sıkışmış, ondan dolayı kartı oturtamamış yukarı kaldırmaya çalışırken kart oraya sıkıştığı için sağ sol yaparak çıkarmış ancak kart zorlanmış çıkarırken şu an taktı ve...
  5. SucukEkmek

Çözüldü✓ ekran kartı driveri güncellemesini yaptıktan sonra özel ve hızlı kurulum

arkadaşlar özeli mi seçiyim hızlıyı mı ? daha önce hep hızlıyı seçtim ama özel ne işe yarıyor merak ettim
  6. SucukEkmek

Yardım YARDIM!!! PC Hocası GG6-AMD Sistem Hakkında

Öncelikle herkese iyi forumlar arkadaşlar 14.06.2022 tarihinde PCH GG6-AMD sistemi satın aldım, sistem 15.06.2022 tarihinde elime geçti. Sistem de çoğunuzun bildiği üzere ASUS DUAL RTX 2060 ekran kartı mevcut. Herneyse sistemin kutularını dikkatlice açtım ve ekran kartını montajlamak üzere...
  7. SucukEkmek

Çözüldü✓ Ekran Kartını Takarken Fazla Bastırdım

Arkadaşlar herkese iyi günler 14 haziranda pc hocası gg6 amd sistem aldım. Sistem geldiğinde ekran kartını takacaktım ancak ekran kartı tam oturmadı diye ekran kartını geri çekmek istedim ancak bunu yaparken ekran kartı çıkmadı biyere sıkışmış gibi oldu. Sonrasında sallayarak çıkarttım ve kartı...
  8. SucukEkmek

Çözüldü✓ Asus dual rtx 2060 ekran kartı güç girişinin üstünde beyaz ışık yanıyor

Arkadaşlar bu ışığın yanması normalmidir?
Top Bottom