Arama sonuçları: *

1. X

Gpu. Kullanımı %20 oyunlarda

İ7 11700k işlemcim vardı ve kötü bi stok fnla kullanıyordum kule tipi fan taktım ısınma değerleri çok düştü fakat ne alakası var bilmiyorum ama şuan lolde ekran kartını %20civarı kullanıyor sadece fps değerlerim düştü lolde ve csde ne yapmam lazım. Bilgisayar normal kullanım olarak da daha...
  2. X

6800xt ekran kartı öneri

İşlemcim 11700k ekran kartım 1660super ekran kartımı güncellemek istiyorum 2. El piyasasında da 10-13 banında 6800xtler düşünüyorum psı 650watt. Başka bir ekran kartı öneriniz olur mu bu fiyat bandında. Ve ekran kartı 4-5 yıllık ne düşünüyorsunuz ?
  3. X

Ekran kartımın fanları neden direkt dönmeye başlıyor.

Gtx 1660 super ekran kartı aldım bilgisayarcım taktı ekran kartını. Fakat bilgisayar açıldığından itibaren direkt fanlar dönmeye başlıyor. Normalde ihtiyacı olduğu zaman dönmeye başlaması lazım. Sebebi nedir acaba ?
  4. X

Ekran kartı takmak ilk defa takıcam

Yeni bir ekran kartı aldım. İnternetten videolar izledim kolay gözüküyor kendim takmayı düşünüyorum fakat ekran kartını taktıntan sonra bıos ayarı vs. bir şey ile karşılaşacak mıyım ? Veya bir şeyle karşılaşacak mıyım ? yoksa takıp direkt kullanmaya hazır mı olacak ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Geri