Arama sonuçları: *

1. I

RX 6500XT EN İYİ DRİVER SÜRÜMÜ HANGİSİ?

En stabil ve en iyi sürümü hangisidir?
  2. I

Windows arama penceresi yüklenmiyor.

Burada ne ararsam arayayım böyle kalıyor. Ekran kartımı güncelledim ve böyle oldu. AMD RX 6500 XT.
  3. I

Bu sisteme hangi ekran kartını alabilirim?

Sistemim bu tüm parçalar aynı: https://donanimarsivi.com/sigma-rules-toplama-oyuncu-bilgisayari-incelemesi/ Nvidia bi ekran kartı almak istiyorum bu sistem için en uygun hangisi olur? Ayrıca bi ssd önerebilirseniz çok iyi olur sata ssd olabilir. Teşekkürler.
  4. I

RX 6500 XT Undervolt işlemi nasıl yapılır?

AMD uygulamasını açınca HDMI NO SIGNAL hatası alıyorum direkt o yüzden AMD uygulamasını açmadan undervolt yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim?
  5. I

Bilgisayarımı İtopya'ya gönderdim hala bir bilgi almadım.

HDMI no signal hatası aldığım için bilgisayarımı ve ekran kartımı İtopya'ya kargo ile gönderdim kargo diğer gün ulaştı ve 1 hafta oldu hala bir mail telefon mesaj vs almadım.
  6. I

HDMI NO SIGNAL HATASI NASIL ÇÖZÜLÜR

Herhangi bir oyun oynarken veya dolaşırken video izlerken vs birden ekran mavi oluyor HDMI NO SIGNAL hatası veriyor ekran gidiyor ancak bilgisayar çalışmaya devam ediyor ve reset atmadan düzelmiyor. Reset attığımda ekran kartı devre dışı kalmış oluyor ve tekrar etkinleştirince düzeliyor bu...
  7. I

Ekran kartini takamadim

sigma-rules aldim ekran karti ayri geldi takamiyorum yardim eder misiniz
  8. I

RX 6500XT Dönüştürücü

RX 6500XT ekran kartını satın aldım ancak mönitörümde sadece vga girişi var ne yapacağım yardım edebilir misiniz?
  9. I

Bu anakart ve power a alınabilecek

Evde eski bir bilgisayar var kardeşim valorant LoL gibi oyunlar oynayacak GTA V falan bu anakart ve power a olabilecek en iyi işlemci ve ekran kartını söyler misiniz 6gb ram var. Bütçe belirtmerim çünkü olabilecek en iyileri istiyorum ve oyunlarda ne kadar fps verir yazarsanız sevinirim
  10. I

Ekran kartı ve işlemci önerisi

Valorantta 80 90 fps alabileceğim ucuz fiyatlı ekran kartı ve işlemci önerebilir misiniz 1644938172 6 gb ram var
  11. I

Toplama oyuncu pcsi onerisi

Arkadaşlar 8000 9000 arası oyuncu PC önerebilir misiniz guncel fiyat olsun lütfen
  12. I

Bu sistem alınır mı sizce

Stok bitmiş ama tek tek parçalar alınır mı yardımcı olabilir misiniz
  13. I

Masaüstü pc önerisi alınır mı

bu videodaki pc stok tükenmiş ancak tek tek alınır mı öneriniz nelerdir
  14. I

Oyun için bilgisayar listesi

Arkadaşlar liste bu yardım edebilir misiniz herhangivi sorun yaşar mıyım oyunlarda ne kadar fs alirim
Geri