Arama sonuçları: *

1. Yphen

Bu RTX 3080 alınır mı?

Dostlar selamlar ikinci el 3080 alacağım da bu aşağıda ki kart alınır mı mining yapılmamış temiz kart sıcaklık değerleri resimler de ki gibi sizce alınır mı?
  2. Yphen

4k bütçe ile hangi ekran kartı alınır?

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi max 4k bütçe ile sorun çıkarmayacak oyunları oynatabilecek hangi kart alınır ikinci el olarak?
  3. Yphen

7000 TL ikinci el 6700 XT alınır mı?

Arkadaşlar konu başlıkta ki gibi 7000 - 7700 arasında temiz KFG tam 6700 XT alınır mı kart ölü veya miningli değil ise yoksa bu fiyata daha iyi bir kart alabilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  4. Yphen

Hangi ekran kartını satın almalıyım?

Arkadaşlar selam, Konu başlıkta ki gibi 1080p sistem diziyorum ikinci el ekran kartı arıyorum sağlam fps, co-op oyunlar ve yazılım için kullanacağım sistemi hangi kartı alacağıma karar veremedim bütçe olarak maks 10K düşünüyorum bu bağlam da AMD ve NVIDIA tarafında hangi kartı almam lazım...
  5. Yphen

Çözüldü✓ Bu sisteme bu ekran kartı yeterli mi?

Dostlar selamlar ikinci el 3070 / 3070Ti / 3080 bakıyorum aşağıda ki sisteme göre sadece 3070 yeterli olur mu yoksa almışken 3080 alıp uzun süre ekran kartı almayı mı? Cevaplarsanız çok sevinirim. Sistem; İşlemci: Ryzen 7 5800X3D Anakart: ASUS ROG STRIX B550-A RAM: GoodRam 32 GB (16x2) 3600...
  6. Yphen

RX 6600 XT benchmark testleri hakkında?

Dostlar selamlar 2. El PowerColor Hellhound RX 6600 XT aldım iade etme hakkım var satan arkadaş canlı canlı istediğim tüm testleri yapmıştı kart geldi bende test yaptım fakat sonuçlar gayet güzeldi fakat aklıma bir şey takıldı furmak testinde 1080p 0x MSAA da 20 dakika boyunca çalıştı ve max 69...
  7. Yphen

2. El 6600 XT Benchmark sonuçları

Dostlar selamlar yarın 2.el olarak "PowerColor Hellhound RX 6600 XT 8 GB" modelini alacağım arkadaşa testleri yaptırdım tüm benchmark testleri mevcut değerlendirip alınır mı alınmaz mı temiz mi değil mi söylerseniz çok sevinirim ufak not olarak ta şunu söyleyim kutusu faturası garantisi...
  8. Yphen

Powercolor Hellhound 6600 XT alınır mı?

Arkadaşlar selamlar bütçem dolayısıyla ikinci el ekran kartı alacağım ilan sahibi yardımcı oluyor her konuda her sorumu cevaplandırıyor sizlere sorum şu bu model alınabilecek bir model mi? 13 ay garantisi kutusu faturası garantisi mevcutmuş sizce alınabilir model mi? Mining yapılmamış fakat tabi...
  9. Yphen

2. el ekran kartı alırken nelere dikkat edilmeli?

Selam dostlar, yakın zamanda sıfır ikinci el karışık sistem topluyorum ve ekran kartını sıfır alacak bütçem yok maalesef. Maksimum 3900 filan bütçem, bu durumda Param Güvende ile satın alacağım ve bulduğum kart RX 6600 fakat alırken neye dikkat etmem gerek, testleri nasıl yapmam gerek? Aldıktan...
  10. Yphen

3000 ₺ bandında Ekran kartı önerisi?

Arkadaşlar selamlar hiç uzatmadan konuya gireceğim bütçem düşük olduğu için mecbur uygun fiyata sistem dizmeye çalışıyorum 2000 - 3000 ₺ bandında sıfır veya ikinci el temiz AMD ekran kartı öneriniz varsa çok sevinirim ancak param güvende veya dolap üstünden satın alabilirim, Önerilerinizi...
  11. Yphen

Ekran Kartı Önerisi?

Arkadaşlar selamlar ekran kartı alacağım normalde 3060 almayı düşünüyorum fakat bütçem yetersiz bir kaç makale okudum ve video izledim 2060 ile 3050 kıyasladım ve 2060'ın daha iyi olduğunu gördüm aşağı iki adet link bırakıyorum aralarında ki fark nedir tam anlayamadım hangisini almak daha...
Geri