Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

ekran kartını vidalamadım sorun olurmu

4 hafta oldu alalı vidasını takamamıştım vida yeri küçük kalıyor bi sorun olurmu bundan sonra acaba böyle vvida deliği
  2. bosbelesbiri

msi afterburner sorunu

Hayırlı akşamlar,ben apu sistem kullanıyordum.Yeni ekran kartı aldım(rx6600). Msi afterburner uygulamasını yüklüyorum ama ekran kartını görmüyor.Ekran kartı driverlerinı yükselttiğimde ise Msi afterburner ekran kartını görüyor.O zamanda ekran kartı çöktü hatası alıyorum.Tekrar driverları...
  3. bosbelesbiri

Çözüldü✓ 1 Uzun 2 Kısa Bip Sesi

Az önce ekran kartı aldım montajlamaya çalıştm zar zor taktım falan ama pc yi açarken 1 uzun 2 kısa bip sesi geliyor görüntü gelmiyor.Ekran kartını söküp pc'yi çalıştırdığımda ise sorunsuz açılıyor.
  4. bosbelesbiri

Çözüldü✓ Yeni Ekran Kartımı Takamıyorum Yardım Eder Misiniz?

Beyler yeni ekran kartı aldım ilk defa bişey montajlıyom kartı montajladım da bi kablo havada kaldı onu nere takcam.d
  5. bosbelesbiri

2. el ekran kartı alınır mı?

Amazon japonya (+16 ay garantili) Sapphire nitro+ 6600xt buldum 2.el Sizce alınır mı? herhangi bir sıkıntı çıkarmı. 2.el olduğu için fazla güvenmek istemiyorum başka ilden kargo ile gelicek. (5100 TL) 1658258731[/
  6. bosbelesbiri

3060 MI 6600XT Mİ almalıyım

işlemci: ryzen 5 5600g anakart: b45m s2h v2 16gb ram var https://www.amazon.com.tr/dp/B08WRF18SC?tag=akakceprime-21&th=1...
  7. bosbelesbiri

6600XT de Hangi Markayı Tercih Etmeliyim

https://www.hepsiburada.com/sapphire-11309-01-20g-vga-nitro-rx6600xt-gam-oc-8gb-gddr6-ekran-karti-p-HBCV00000GSCF5?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.77.2...
  8. bosbelesbiri

amazon japonya ekran kartı

ryzen 5 5600g işlemcime 6500xt ekran kartı takmayı düşünüyorm ve şuan amazonda 3.500-4 k arasında bu ekran kartı hangi marka almalıyım acaba gigabyte mısapphire pulse mi
  9. bosbelesbiri

ekran kartı önerisi alabilirmiyim

ryzen 5 5600g işlemcim var şuan için düşük bütçeli rx 560 alsam darboğaz yaparmı sistemi yoksa az daha bekleyp 1650 mi alsam
Top Bottom