Arama sonuçları: *

1. Spread the world

Sapphire RX 570 sıcaklık değerleri nasıl?

Sapphire RX 570 kullanıyorum 4gb, tek fan olan modeli bilgisayar da bir şey yapmazken ekran kartı sıcaklığı 49-51 derece ama en ağır oyun olarak pubg örnek vereyim 70 dereceyi geçmedi. Bu boşta ki sıcaklık çok mu az mı?
  2. Spread the world

Windows ekran kartı sürücüsü yüklemiş

Ben amd sitesinden en güncel sürücüyü kullanıyordum ama. Geçen de baktım. Windows eski sürücüyü yüklemiş bunu nasıl iptal. Edicem. Ben
  3. Spread the world

Yardım Ekran kartım kaç MHz

Ekran kartım Sapphire Radeon rx570 pulse itx 4gb tek fanlı modeli. Msı afterburnerdan baktığım zaman Core clock hızım 1244 memory clock ise 1500 MHz gösteriyor. Ekran kartımin sitesinden bakınca engine clock : Up to 1244mhz, boost yazıyor memory clock ise 7000 MHz effective yazıyor. Msı...
  4. Spread the world

Amd renk ayarları tavsiyesi

Güzel renk ayarları tavsiyesi istiyorum, oyunlarda ve normal olarak kullanacağım. Daha çok FPS oyunu oynuyorum. Ekran kartım RX570
  5. Spread the world

RX570 sıcaklık değerleri

Sapphire RX570 pulse ıtx tek fanlı modelini kullanıyorum. Boşta sıcaklık değerlerim 48-50 arası. 10 dakikalık 1080p furmark testinde 70 derece ısıyı geçmedi. Isılar nasıl? 144 hz monitör kullanıyorum
  6. Spread the world

Yardım AMD Radeon ayarları nasıl ayarlanmalı

Arkadaşlar rx570 kartım var ekran kartı ayarlarında önereceğiniz ayar varmıdır? FPS artması, güzel renk ayarları gibi. İşlemcim de 1600af
  7. Spread the world

Aşık olduğunuz bir ekran kartı var mı?

Bayadır bilgisayar toplamak istiyordum ve kaderime çıkan ekran kartı Rx570 oldu. 1050 Ti den ne kadar güçlü olsa da içimde hala 1050 Ti sevgisi gitmiyor :D Çünkü hep 1050 Ti ekran kartı koymak istiyordum ama şansımıza Rx570 çıktı.... Sizinde sevdiğiniz bir ekran kartı var mı :D
  8. Spread the world

Yardım Ekran kartım boşta fazla ısınıyor

Sapphire RX570 kullanıyorum 4gb modeli. Maksimum 70 derece görüyorum ağır oyunlarda ama sistem boştayken veya video falan izlerken 48-50 derece. Isılar bariz olarak çok bunun sebebi nedir?
  9. Spread the world

Amd radeon ayarları olarak ne önerirsiniz?

AMD ekran kartı kullanan arkadaşlar radeon ayarlarımı nasıl yapayım? ekran kartım rx570
  10. Spread the world

Sapphire RX570 ekran kartı sıcaklığı

Tek fanlı Sapphire RX570 pulse itx marka bir ekran kartım var. Boşta sıcaklığı 45-48 arası değişiyor, oyunlarda böyle örnek vereyim ETS2 ultra ayarlar %400 ölçekleme oynuyorum. 69-70 dereceyi geçmedi. Kart 2 yıllık
  11. Spread the world

AMD ekran kartı ayarları

AMD rx570 4gb ekran kartı kullanıyorum. Ekran kartı ayarları var Radeon software da. Oyunlar için vs. O ayarlar nasıl olmalı?
Geri