Arama sonuçları: *

1. snowless

Yardım Ekran kartı güncellenmesini nasıl engellerim ?

Dostlar RX6600 ekran kartını kullanmaktayım.Açıkçası artık illallah ettim. Sürekli watman hatası vs. Şuan sistemi düzgün kullanamıyorum neredeyse. ddu yapıp eski sürüm driver kuruyorum 1-2 gün sonra bir bakmısım gene son sürüm driver güncellenmiş. Bunun nasıl onune gecebilirim? Bilgisi olan...
  2. snowless

AMD Hariç hangi ekran kartı almalıyım ?

Dostlar amd rx6600 kullanmaktayım son 6-7 aydır. Ve artık illallah ettim tabiri caizse eğer. Sürekli bir watman hatası sürekli bir ekran kartı sürücü hataları bıktım usandım. Sizlerden Nvidia ekran kartı önerisi bekliyoru. 3050 üstü olacak şekilde. Sistemim şu şekilde ; Intel i5 10400F 2.90...
  3. snowless

RX 6600 İçin En Stabil Versiyonu Hangisi ?

Dostlar selam , rx6600 ekran kartımda fifa 2022 oynarken ana menülerde vs inanılmaz kasıyor. gol sevincleri de dahil. Driver problemliyle alakalı olabileceğini öğrendim.Ekran kartıma en uygun driver hangisidir sizlerce ? Bilgisi olan dostlarımı bekliyorum .
  4. snowless

Rx 6600 kartıma 6k teklif

Arkadaşlar 2 ay kadar önce 8kya almıştım. İlana koydum 6 teklif geldi. Sizce satmalı mıyım ?
  5. snowless

Ekran kartı fan hızı ayarlama ( RX6600)

Arkadaşlar merhabalar. MSI After Burner ile baktığımda fan speed oto olarak %75 gözüküyor. Sistem boştayken 75 şuan. Bana biraz fazla geldi. Sizce kaç olmalı hızı ? Ayarı nasıl yapılyor Ekran kartım rx 6600
  6. snowless

Coil whine sorunu Rx6600

1ay önce bir ekran kartı aldım arkadaşlar . İnvetustan almıştım.Arayıp coil whine sorunum var , iade mümkün mü diye sordum . Servise yollayın orda iade veya değişim kararı verilebilir dedi. Fakat sizlere danışmak istediğim kısım ; Çok fazla bir coil whine sorunu yoksa bir işlem...
  7. snowless

1ay önce aldığım ekran kartında coil whine sorunu

Arkadaşlar rx6600 aldım. Bu sebepten sizce para iadesi yapılır mı ?
  8. snowless

XFX 210 Rx 6600 Unıgıne Valley 1.0 değerleri

Herkese merhabalar öncelikle . İşlemcim ve ram görüntüde mevcut. Sizce bu aldığım değerler normal mi ? İnternetten rx6600 skor sonucunu bulamadım. Yardımcı olabilecek bir dostum var mıdır acaba? Ultra- 1920-1080 çözünürlük. Windows 8 yazdığına bakmayın . Default öyle yazıyor. Windows 10 pro...
Top Bottom