Arama sonuçları: *

1. sa9a

Çözüldü✓ RX 6650 XT vs RX 6700 XT

Baya kararsız kaldım dünden beri düşünüyorum kara kara. Sizce bu fiyatla MERC 319 RX 6650 XT almak mı mantıklı yoksa biraz daha fiyatların düşmesini bekleyip -ki düşecek mi ondan bile emin değilim- RX 6700 XT veya RX 6750 XT almak mı? Ölücü değilim inanın yıllar sonra ilk defa pc toplayıp...
  2. sa9a

Çözüldü✓ QICK 308 vs Nitro+ / RX 6600 XT

Dostlar baya kararsız kaldım, şu an ikisinin de fiyatı neredeyse aynı. Karşılaştırma videosu bulamadım bu yüzden size sormak zorunda kaldım. Hangisini seçmeliyim? Nedenleriyle açıklarsanız sevinirim. Lütfen başka model vesaire önermeyin, zaten aylardır araştırıyorum ve yeterli bilgiye sahibim...
  3. sa9a

Yardım 6600 XT fiyatları hakkında

Dostlar merhaba, bilgisayarımı şuan ekran kartı dışında her şeyiyle toplamış bulunmaktayım fakat belirttiğim model şu sıralar düşüşte. Dün son ayın en düşük rakamı 6900 küsüre düştü incehesapta. Amazon'da da 7200 gibi bir rakama Nitro+ satılıyor. Diğer parçaların borçlarını zaten aylardır...
  4. sa9a

Yardım GTX 750 Ti ekranda kareler çıkıyor

Selamlar, ekranımda bazen böyle kareler çıkıyor ve yeniden başlatmadan kaybolmuyor ve sürekli olarak da yer değiştiriyorlar. Baya sinir bozucu bir durum, 8 yıllık pc ama hak veriyorum. Pc topladığım için şuan çok da umrumda değil ama sebebi neyse öğrenmek isterim. Bilgili arkadaşları yorumda...
  5. sa9a

RX 6600 XT Marka Karşılaştırması

Arkadaşlar birkaç gündür sürekli indirim kovalıyorum. Şu modeli kesin alacağım fakat hangi marka daha iyidir bilmiyorum. Herkesin farklı görüşü var; birisi aynı model marka için çok iyi derken diğeri aşırı kötü diyor. Ben de son 1 haftalık bilgiyle PC topluyorum ve kafam çok karışıyor. Şu ana...
  6. sa9a

Powercolor RX 6600 XT

Sizce iyi bir marka mı ve diğerlerine nazaran performansı nasıldır? Marka modellerden pek anlamıyorum detaylı cevaplar verebilirseniz sevinirim, ileride pişman olmak istemiyorum. Link...
  7. sa9a

8000 Liraya kadar ekran kartı önerisi

1 haftalık bilgiyle sistem topluyorum, sadece ekran kartı kaldı. Birçok parçanın siparişi verildi veya geldi bile. Son olarak indirim kovalayıp 7000-8000 civarı bir ekran kartı alacağım. Çoğu kişi RX 6600 XT önerdi. Farklı önerilere sebepleriyle açığım. Anakart: B450M-A Pro Max İşlemci: AMD...
  8. sa9a

İndirim Yapan Site Önerisi

Merhaba, şuan sistem topluyorum ve tek eksiğim ekran kartı. Çok bilgim olmadığı için nerede indirim kovalayacağımı da bilmiyorum. Aklımda şuan RX 6600 XT var ve en ucuz nerede alırım onun peşine düştüm. Mümkünse sık indirim yapan sitelerin linklerini atabilir misiniz? Hem ben hem de diğer PC...
  9. sa9a

Asus Dual vs Sapphire PULSE

Merhaba, aynı model ekran kartının farklı markaları arasında kaldım. Şuanda bütçeme en uygun kart RX 6600. Aşağıya linkleri bırakıyorum; Asus Radeon Dual RX 6600...
Top Bottom