Arama sonuçları: *

1. ForgettaShow

RX480 fan hızı sabit %45'te kaldı

Normalde ekran kartımda fan stop özelliği var, 60 derece olmadan fan açmazdı ancak kaç derece olursa olsun sabit %45'te kaldı oyunla alakalı sanıyordum ancak öyle değilmiş. Oyunda da masaüstünde de fan hızım sabit %45 MSI Afterburner'dan değiştirmeyi denedim YouTube'dan izleyip ancak bir şey...
  2. ForgettaShow

RX480 RDR2 performansı

Sistemim imzada yazıyor, ilk bölümdeyim karlı bölümde. FPS 60-100 civarı oluyor ancak çatışmalarda vs. veya başka bir şey de FPS drop yiyorum FPS'in 60-100 civarlarında olmasına rağmen. Ayrıca ekran kartım 80-84° oluyor, termal macunu wipaste C2 ile yeni yeniledim. Witcher 3'de falan 72...
  3. ForgettaShow

RX480 8GB değerler normal mi?

Selam, orta-yüksek ayarlarda witcher 3 oynuyorum ancak FPS drop yiyorum. Ekran kartı kullanımı %100'den bir anda 0'a, 40'lara falan düşüyor. Arkada RDR2 iniyor, onunla alakası olabilir mi? Ram 8 GB, onunla alakası olabilir mi? Yoksa farklı bir şey mi yapmalıyım? Güç modu nihai'de (amd ryzen...
  4. ForgettaShow

xfx rx480 8 GB, afox rx 580 8 GB, Asus ROG RX570 4 GB?

Sorum başlıkta, ikinci el alınacak. XFX rx480 8 GB sanırım az biraz miningte kullanılmış ancak furmark testi iyi, yükte %75 fan 69-70 derecelerde. Asus ROG rx570 ise 4 GB, furmark testi 72-75 civarı. İlk sahibi satıyor, kesinlikle mining yapılmadığını söylüyor. Bir de AFOX rx580 8 GB var, bu...
  5. ForgettaShow

Ekran kartı driver yükledikten sonra ekran kapanıyor

HD6790 model ekran kartı kullanıyordum sorun yoktu iki hafta önce oyun oynarken birden ekran kapandı. Disk sorunu sandım format attım, görüntü geliyor ancak driver kurunca ekran kapanıyor. Güvenli modda açıyorum açılıyor, aygıtı kaldırıyorum yeniden başlatıyorum yine açılıyor. Driver...
  6. ForgettaShow

RX6500XT 3K? Amazon Türkiye

Amazon Türkiye, 3k fiyat. Fiyatı neden böyle normal mi? Yurtdışından değil sanırım gümrük vergisi falanda yok. https://www.amazon.com.tr/dp/B09Q98KRTG/ref=asc_df_B09Q98KRTG1649905200000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B09Q98KRTG&linkCode=asn#aw-udpv3-customer-reviews_feature_div
Geri