Arama sonuçları: *

1. G

Yardım İşlemci ile uyumlu ekran kartı

İ7 3770 işlemcim var buna uygun ekran kartı bakıyorum 2. El aklımda rx 580 5500 xt 1060 1660 gibi kartlar var bu işlemci ile hangi ekran kartı güzel gider ?
  2. G

Yardım Bu özellik tekrar nasıl açılır

Beyler BUPG de bu özelliği tekrar nasıl açabilirim, nasıl kapattığımı hatırlamıyorum ekran kartı GTX 1070 birde LoL oynarken basede 80 FPS oluyor ve aşırı kasiyor alt tab yapınca da FPS 45 oluyor dikey senkronizasyon açıp kapatınca düzeliyor ama her alt tab da tekrar 45 FPS sabitleniyor acaba...
  3. G

Bu özelliği nasıl açabilirim

Beyler PUBG de de bu özelliği tekrar nasıl açabilirim GTX 1070 kullanıyorum birde LoL oynarken oyun başlayınca basede 80 81 FPS oluyor ve aşırı kasiyor alt tab yapınca da FPS 45 e sabitleniyor ve düzelmiyor dikey senkronizasyon açıp kapatınca düzeliyor ama her alt tab da tekrar 45 oluyor acaba...
  4. G

Bu özelliği nasıl açabilirim

Beyler PUBG de bu özelliği tekrar nasıl açabilirim GTX 1070 kullanıyorum birde LoL oynarken oyun başlayınca basede 80 81 FPS oluyor ve aşırı kasiyor alt tab yapınca da FPS 45 e sabitleniyor ve düzelmiyor dikey senkronizasyon açıp kapatınca düzeliyor ama her alt tab da tekrar 45 oluyor acaba...
  5. G

Çözüldü✓ GTX 1070 sıcaklığı ne olmalıdır

1 hafta önce Asus rog GTX 1070 aldım 3.5k ya hiç bir şeyi yok kutu vs ekran kartı masa üstünde arkada hiç bir şey yok 50 dercede çalışıyor ama yük altına girdiği zaman ise 65 dereceyi geçmiyor bunlar normal midir ? Ya da Nvidia denetim masasından ayarlanabilir mı çünkü maksimum performans ta...
  6. G

Yardım Bu ekran kartı alınır mı ?

https://shbd.io/s/QumLjKgG 2. El almayı düşünüyorum alınır mı Aşağıda açık bir şekilde konuştuğum herşeyi de koydum yardımcı olursanız çok sevinirim
Top Bottom