Arama sonuçları: *

1. M

6700xt p modda fan sesi?

Merhaba bugün asus rog strix 6700xt aldım. Q modda harika sessiz ama perfermans modunu acınca fanlar çok sesli çalısıyor bu normal mi? Coil vs yok kart temiz. Fanlar çok hızlı döndüğünden ses oluşuyor sadece? Oyun be testler normal değerlerde. Sizce bu performans modundaki ses normal mi?
  2. M

Rog strix 6700xt vs 3060 ti ?

Merhaba arkadaşlar . 5800x işlemci kullanıyorum. Sizce 6700xt mi almalıyım? 3060 ti mı? Her ikiside rog strix serisi ve 3 fanlı model.
  3. M

3060 lı hazır sistem?

Merhaba arkadaşlar ASUS ROG STRİX 3060 veya 3060 ti içinde bulunan hazır sistem önerilerinizi alabilir miyim? Acil alım postudur!!!
  4. M

Amazon.tr ekran kartı alırsam ne olur?

Merhaba arkadaşlar kardeşimede bir sistem toplamaya başladım. *amazon.te uygun kart buldum. *ürünün sıfır olup olmadığını nerden anlıyoruz? * garantisi ne kadardır? * amazon.tr alısveriş yapınca sepetteki ödemeden farklı ekstra ödemeleri çıkar mı? *elime sapasağlam gelir mi? Teşekkürler...
  5. M

Ekran kartımın özellikleri ?

Arkadaşlar bir hafta önce Asus Rog Strix RX 6600 XT modelimi aldım. Kart resmen gan çalıştırmıyor. Fan açtığındada ses yok. Öncelikle belirtmek isterim ki karttan çok memnunum amd ön yargımı ezdi yıltı geçti:) *Kartın Tr incelemeleri yeterli seviyede değil. Yabancıların incelemerine baktım...
  6. M

Sistemim için doğru seçim mi?

Merhaba arkadaşlar. Sistemimde eski bir kart olan ASUS ROG STRİX Gt 960 vardı. Artık yetersiz geldiğini ve maddi olarak imkanımın geliştiğini düşündüğüm için değiştirdim. Dün itibariyle sistemim için en uygun olduğunu düşündüğüm ASUS ROG STRİX RX 6600XT modelini 8 bin tl karşılığında sıfır...
  7. M

Rx 6600XT 7.999TL Alınır Mı, Daha Ucuzlar Mı?

8 bin tl 6600xt alınır mı? Hemde rog strix? Bu bir fırsat mı? Pek anlamıyorum ? Ne derseniz onu yapacagım. Baydır araştırıyorum bu fiyata ilk kez düştü. Alınır mı? 3060 rog strix bulabilir miyim bu fiyata? Teşekkürler...
  8. M

Sistemde sarece ekran kartı eksik! Yardımlarınızı bekliyorum!

Ryzen 5 3600x işlemci / cooler master masterquid v2 240 l sıvı sogutma/ Tomahawk max b450 anakart / Corsair 3200 cl 16 rgb pro ram / samsung evo plus 960 m2 ssd / coler master mb511 kasa 650 wolt 80 plus . / kasam bu maksimum ne ekran kartı kullanabilirim? Darboğaz olmadan? Son teknoloji...
Geri