Arama sonuçları: *

1. D

valorant da ekran kartı 70 80 derce arası

yeni monitör aldım ondan önce 60 la 55 derece arasıydı monitör aldım girdim oyuna 70 80 derece
  2. D

1660super vs 1080 8gb

Hangisi daha iyi bunlardan
  3. D

Bga çipi ne gibi durumlarda bozulur

Veya neden bozulur?
  4. D

Ekran kartında hangi lehim kullanılır

Bide bga çipi neden bozulur
  5. D

Bu bga denilen çip kaç derecede lehim bozulur

Yeni ekran kartı alıcam da bga dan korkuyorum modeli bu asus rog strix 1080
  6. D

Şu ekran kartını aldım ama tamir görmüş müdür

Asus rog strix 1080 8 gb
  7. D

Mining yapılıp yapılmadığını anlamak

1080 asus rog strix garanti etiketi duruyor spot ürün tanıtım amaçlı kullanılmış kart mining yapılıp yapılmadığını anlamak
  8. D

Rtx 3050 ryzen 5 3600 darboğaz

https://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-geforce-rtx-3050-oc-gddr6-8gb-128-bit-ekran-karti_u19886 ürün bu soğutma konusunda falan iyi midir bide Dar boğaz yapar mı
  9. D

Amd ryzen 5 3600 ekran kartı öneri

Ekran kartı arıyorum bütçe 5500 le 6 k arası anakart B450M-A PRO MAX bu 650 w psu var
  10. D

Amd ryzen 5 3600 asus rog strix 1080 8gb

Asus rog strix 1080 8gb ryzen 5 3600 16 GB ram Dar boğaz yapar mi
  11. D

Amd ryzen 5 3600 rtx3060

Gigabyte GeForce RTX 3060 Eagle 12G LHR GV-N3060EAGLE-12GD 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı Dar boğaz yapar mı
  12. D

Pc açık ama bütün fanlar açık haldr ancak görüntü yok

Windows sesi geliyor birde daha önce de oldu anakart da güç kablosunu çekip taktım geri geldi kapadım açtım tekrar aynı sorun ancak monitör ekran kartını görüyor görüntü yok bu anakart dan dolayı mı yoksa anakart mı 1675897215 Yani ekran kartı mı arızalı yoksa ekran kartı mı
  13. D

Pc açık açılma sesi geliyor ancak görüntü yok

Ram temizledim ekran kartı temizledim ama gelmiyor ekran
  14. D

Ekran kartının altına fan takmak

Ekran kartının altına fan taktım ama fanın hemen altında psu var zarar gelir mi
  15. D

Argb fan renk değiştirici ısınma thermaltake

Acayip derecede ısınıyor ancak 1 yıldır farketmedim daha yeni farkındayım sorun olur mu
  16. D

ekran kartı nın üzerine fan

ekran kartımın üzerine fan koymayı düşünüyorum ama ekran kartı hemen cpu fanın altında olduğu için bi sorun olur mu
  17. D

benim monütörümün görüntüsü cidden çok kötü 1920 x1080

pixel görüntüler ve renk aşırı kötü uygulaması yada bi taktiği var mı
  18. D

benim masaüstü pc ye bi kaç damla tükürük geldi sorun olur mu?

merhaba benim pc nin içine bi kaç damla tükürük geldi ancak pc kapanmadı anakartın üstüne geldi ondan 1 dk sonra ekran kartı bi görüntüsü gitti geldi ancak fanlar dönüyordu bi sorun yaşatır şuan o pc den yazıyorum hemen parçaları söküp düşük bi sıcaklık ayarında kurutma makinasına tuttum gözle...
  19. D

1660 super ventus kullanıyor um ısınma

Msı 1660 super ventus var 75 derecede hasar veya yanma durumu olur mu olursa falan kaç saat oynarsam 75 derecede yanar
  20. D

unlost fps arttırma video su 2020

merhabalar bir şey soracağım ben bir pc aldım yaklaşık 1 ay önce falan ancak unlost un yaptığı fps video su vardı 2020 den kalma onu şuan bu pc ye yapsam bozulmaz dimi
Geri