Arama sonuçları: *

1. R1xy

Nvidia renk ayarı yapınca pixsellesme oluyor

Merhaba iyi akşamlar. Yakın zamanda yeni ekran kartı aldım CS de renk ayarı yapınca renkler pixsellesiyor eskiden olmuyordu 1070 kullanıyordum önceden şimdi 1660 ti ya geçtim yani ekran kartından mi kaynaklanıyor yoksa bunun pixsellesme olmaması için bı ayarmi vardı ? Örneklerini ekledim
  2. R1xy

Yeni ekran kartı aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Öncelikle iyi forumlar. Yakın zamanda kullandığım evga 1070 ftw ekran kartım yandı ve kullanılamaz hale geldi. o yüzden yeni bir ekran kartı sipariş ettim msi 1660 ti kart geldi. ama şimdi ben ekran kartını takitigim zaman diğer driveri yüklü olacak ve onu ddu ile kaldıracam ama bunu yaparken...
  3. R1xy

Yardım RX 580 güncelleme yapılamadı hatası

Arkadaşlar yeni ekran kartı aldım RX 580 öncesinde RX 550 kullanıyordum ekran kartını taktım hiç bir problem olmadan çalıştı driverini silip tekrar yükledim açtım güncelleme yapmak istediğim zaman güncelleme yapılamadı hatası alıyorum ve ekran kartının sıcaklığı çok yükseklerde 70 derecenin...
  4. R1xy

R5 3600 için Ekran kartı önerisi

Merhaba ben zamanında R5 3600 ve evga 1070 li bir kasa topladım ama yakın zamanda ekran kartım yandı ve tamir edilmez bir hale geldi benim burda merak ettiğim gene aynı ekran kartını alsam yeterlimi yoksa bi yükseltme yapsam olurmu ben gayet memnundum normalde ama yanınca arada kaldım.
  5. R1xy

Yardım Ekran kartında ateş çıktı

Dün PC ile sorunsuz oynadım kapattım hiçbir problem yoktu bugün sabah uyandım bilgisayarı açtım bütün fanları felan her şey çalıştı bı anda ekran kartının arkasından bı çıt diye ses geldi ve küçük bı ateş çıktı sonra kasanın bütün fanlar durdu bende o anlık panikle direk power tuşundan geri...
  6. R1xy

R3 2200G gtx 1070 darboğaz yaparmı?

Arkadaşlar sistemi yükseltiyorum. Şuan r3 2200g kullanıyorum ekran kartım yok. Gtx 1070 satın aldım ikinci el işlemci de sipariş edecem 1-2 hafta içinde acaba işlemcim gelene kadar gtx 1070 le r3 2200g i kullansam sıkıntı yaratırmı ekran kartını zorlarmı 1-2 hafta kullanıcam sadece sonra...
  7. R1xy

Çözüldü✓ AMD Ryzen 3 2200g işlemci ile darboğaz yapmayan ekran kartları

şuan sadece r3 2200g kullanıyorum ve bir ekran kartım yok aşırı bir bütçemde yok 3-4k arası aşırı darboğaz yapmayacak bir ekran kartı arıyorum ilerde işlemcimi deşitiricem ama şuanlık beni idare edecek şekilde bir ekran kartı arıyorum aklıma yatan 1070 oldu ama işlemcimin biraz eski olması...
Geri