Arama sonuçları: *

1. Myronnn

Yardım R7 250 Driver indirme

Monitöründe sol tarafında siyah panel olmuşmuş gitmiyor baya şey denedik. Driver kurulu değilmiş onu kurduracam. Varsa bunun başka çözümü söylermisiniz. Driver olarak https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-r7-series/amd-radeon-r7-200-series/amd-radeon-r7-250 Bu var Windows 10 64...
  2. Myronnn

Yardım Bir sistem arızasından ötürü varsayılan radeon WattMan ayarları geri yüklendi

Disney+'da film izlerken bir anda bilgisayar dondu ve 10 saniye felan bir şey yapamadım. Bu donma öncedende olmuştu 3 4 kere, ama WattMan hatası ilk defa veriyor. Donma şekli her seferinde farklı oluyor. İlk donduğunda bilgisayarda hiçbirşey yapamıyordum bir süre sonra otomatik uygulama...
  3. Myronnn

Sapphire RX 6600 5499 TL !!!

Gördüğüm gibi açtım konusu açıldıysa affedin. https://app.hps.im/d7ct/60eb6fbb
  4. Myronnn

Beklenmeyen bir sistem arızasından radeon wattman ayarları geri yükledi hatası

Az önce elektrik kesildi ve bilgisayarı açtığımda bu sorun ile karşılaştım, herhangi bir şey olurmu ? Birde İmzamdaki PSU'yu kullanıyorum tahmini kaç elektrik kesilmesine dayanır burda baya oluyor çünkü şimdiye kadar 15'e yakın olmuştur elektrik kesilmesi. Bu arada bu hata ilk defa oldu önceki...
  5. Myronnn

En İyi AMD Radeon Ayarları Nedir

Oyunlarda daha yüksek FPS İçin nasıl ayar yapmalıyım ?
  6. Myronnn

GTA 5 Vsync kapatınca kasma sorunu

Sistem imzadaki gibi, vsync açıkken takılma olmuyor kapatınca sürekli takılma oluyor.
  7. Myronnn

PC Ekran kartını tam kullanmıyor

GTA 5'te genellikle %70 civarında takılıyor çok nadir 90 üstüne çıkıyor Benchmarkta Oyun Sürekli Takılıyor CPU %40 Civarında kullanıyor Sistem Ryzen 5 5500 rx 6600 16gb ram
  8. Myronnn

AMD Radeon Ayarları Nasıl Olmalı ?

Oyun için ayarlar nasıl olmalı ?
  9. Myronnn

AMD En İyi Ekran Kaydedici Ayarı Nedir ?

Ayarlar Şuan Böyle Daha kaliteli yapılır mı? ?
  10. Myronnn

AMD Driver Güncelleme

Güncellemeyi burdanmı yapıcam ?
Top Bottom