Arama sonuçları: *

1. AnhurChivas

Yardım İkinci bir ekran kartı hakkında sorularım var

Şu an bilgisayarımda RX 6900 XT var, yayın/kayıt kalitesi iyi değil çok fazla pikselleşme oluyor. Bilgisayara ikinci bir ekran kartı takılsa bu ekran kartını sadece OBS'de kayıt almak ya da Discorddan yayın vermek için falan kullanabilir miyim? Yani oyun falan oynarken 6900 XT'yi kullanacağım...
  2. AnhurChivas

Yardım AMD Driver Sorunu (Kendi kendine silinip eski sürüm yükleniyor)

Ya bu ekran kartı driverını kendi kendine silip çok eski bir sürüm yüklüyor bir anda kendi kendine, var mı bunun çözümü? Windows 10'da da böyleydi, 11'de de böyle. bu ayar da kapalı ama gene de böyle bir saçmalık yapıyor. Kendi kendine yüklediği Sürücü Sürümü; 22.20.27.07-221020a-384804C
  3. AnhurChivas

Yardım FurMark testi hangi ayarlarda yapılmalı?

Başlıkta belirttiğim gibi, hangi ayarlarda yapılmalı bu test? 1920x1080 - Anti-aliasing (Off) bu şekilde mi?
  4. AnhurChivas

Yardım Bu videodaki malzemeler ne işe yarıyor?

Merhaba, videodaki ile aynı 6900 XT karta sahibim ve içinden attığım videodaki malzemeler çıkıyor fakat ne işe yarıyorlar? bu üçünün işlevi nedir? ne yapılıyor?
  5. AnhurChivas

Yardım 6900 XT | OBS kaydında çok kasıyor/donuyor

Dostlar, ben bu ekran kartını FHD'de kullanıyordum normalde ve kayıt alırken herhangi bir sorunum yoktu fakat VSR ile 4K'da oynamaya başladım ve grafikler daha bi güzel gelmeye başladı gözüme, öyle devam etmeye karar verdim fakat ekran kartı kullanımı %99 olduğu zaman OBS ile kayıt aldığımda...
  6. AnhurChivas

XFX Merc 6900XT mi PowerColor Red Devil 6900XT mi?

Başlıkta yazan kartlardan hangisini tavsiye edersiniz? Hangisinin performansı ve soğutması daha iyidir? XFX Merc 6900XT kullanıyordum fena değildi fakat bazı sorunlar ile karşılaştığım için iade ettim, bana gelen kart arızalı idi yani kötü olduğundan değil. PowerColor'u denemek istiyorum bu...
  7. AnhurChivas

Yardım XFX RX 6900 XT Merc | Bilgisayarım kapanıyor

İyi akşamlar dostlarım, geçen gün İnce Hesabın gaming gecesi indirimlerinden başlıkta belirttiğim ekran kartını aldım, 0 ürün şekilde jelatinleri ile vs. geldi. Geldikten sonra hemen taktım kartı fakat taktıktan sonra ilk başta bi açılmadı bilgisayar, bildiğin elektrik gelmedi yani hiç...
Geri