Arama sonuçları: *

1. F.A.L.C.O.N

Sizce Upgrade yapmalı mıyım?

Merhabalar arkadaşlarım hocalarım konuya hızlıca girmek istiyorum. Elimde R3 2200g 6500xt var ve hissedilen bir darboğaz var haliyle. Bende A320 bir anakart var sizce anakart değiştirmeden; MSİ A320 R5 5500 RX6500XT 16gb 8x2 ram İşimi görür mü çok harcama yapmak istemiyorum. Yoksa...
  2. F.A.L.C.O.N

Ekran Karı Fan Kullanımı 0

Merhabalar 3 Hafta Önce Asus Rx 6500xt ekran kartı satın aldım. Ekran Kartı 3 4 saatlik bir kullanımda bile 50 Dereceyi geçmiyor ve fanı çalışmadığı halde. GPU Tweak 3 Uygulamasında Fan Hızı 0 da gözüküyor Değiştirebiliyorum sizce Değiştirmelimiyim? 1670427041 Değiştirmem gerekiyorsa da ne kadar...
  3. F.A.L.C.O.N

Yardım Bilgisayarımda Darboğaz Ne Kadar Olur ?

Arkadaşlar İyi Forumlar. Bugün Uzun Süredir Beklediğim 6500XT Ekran Kartını Sipariş Ettim. Darboğaz Yapacağını Biliyorum Ancak Miktar ne Kadar Olur. Bir Tanıdığım Çok Fazla Rahatsız Etmeyeceğini Söyledi. Sizce Ne Kadar Darboğaz Yaşarım ? Sistem Özellikleri- İşlemci-AMD Ryzen 3 2200g Ekran...
  4. F.A.L.C.O.N

Öneri AMD Ryzen 3 2200g ile 6500XT Arasında Ne Kadar Darboğaz Olur

Arkadaşlar Hayırlı Cumalar İyi Forumlar. Sizin de Önerileriniz ile RX6500XT Ekran Kartı Almaya Karar Verdim,Tahminen Bu Ay İçinde Almış Olurum(Gaming Gecesi İyi Fiyata Düşürürsem Bu Akşam da Alabilirim) Sizlere Sorum. Tahminen AMD Ryzen 3 2200g ile 6500XT Arasında Ne Kadar Darboğaz...
  5. F.A.L.C.O.N

Sizce Hangi Marka Ekran Kartını Almalıyım ?

Arkadaşlar Ryzen 3 2200G İşlemciye Sahibim . Bu Aralar Bir Ekran Kartı Almayı Planlıyorum . Tercihim RX6500XT den Yana Oldu(Olmadı İşlemciyi Sonrasında R5 5500) e Güncelleyebilirim. Sizden Sorum Sizce Hangi RX6500XT Marka Ekran Kartını Almalıyım. Bulduğum 3 Sonuçtan Hangisi Daha Güzeldir...
  6. F.A.L.C.O.N

A320M-A PRO + Ryzen 3 2200G Sisteme Hangi Ekran Kartını Almalıyım ?

Arkadaşlar Selamlar Tahminen 1 Ay Sonra Yeni bir Ekran Kartı Almayı Planlıyorum. Anakartım Bildiğim Kadarı ile PCI 3-0 Destekliyor. Baktığım Modeller İse PCI 4-0 gerektiriyor. Sizden Ricam Hangi Ekran Kartını Almalıyım Hangi Modele Yönelmeliyim. Anakartım 3-0 desteklese bile 4-0 da Ne Kadar...
Top Bottom