Arama sonuçları: *

1. Yusuf_Yuşâ

Asus FanConnect nedir?

Arkadaşlar elimde RX 570 Rog Strix ekran kartı var ve evde olmadığım için henüz montaj yapamadım. Ekran kartının yan tarafında şöyle bir şey var. Bu bağlantıyı yapmam şart mı ve bu bağlantı ne işe yarıyor?
  2. Yusuf_Yuşâ

Wtfast nedir?

Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Satın aldığım ekran kartım az önce elime ulaştı ve üstünde wtfast falan yazıyor 6 aylık bedava premium üyelik veriyormuş. Bu tam olarak nedir beni aydınlatır mısınız?
  3. Yusuf_Yuşâ

MSI RX 570 alınır mı?

Arkadaşlar az önce de konu açmıştım hangi modeli almalıyım diye. Herkes Asus rog strix demişti şimdi de Asus olan modelin stoğu bitmiş. MSI armor RX 570 almayı düşünüyorum ama herkes kötülemiş forumlarda yok ısınıyor falan. Sapphire modeli de var Pulse çift fan olan. Hangisi sizce Asus strix...
  4. Yusuf_Yuşâ

Sapphire, Msi, Asus Hangi RX 570?

Herkese iyi forumlar. Bu üç kart arasında kaldım sizce hangisi? 1. https://www.hepsiburada.com/sapphire-pulse-amd-rx570-4gb-256bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11266-67-20g-p-HBV00000LL5LQ?magaza=Techburada 2...
  5. Yusuf_Yuşâ

RX 570 önerisi

Arkadaşlar bana uygun fiyatlı RX 570 onerirmisiniz ben tek fanli model alacaktım fakat ısınıyor falan diyorlar kasam da cm Masterbox lite 3.1 . Sirkülasyonu pek iyi değil. Yani çift fan almalımi yim fiyat farkına değermi?
Geri