Arama sonuçları: *

1. db.detective

RX 570 EKRAN KAYMA SORUNU

Merhabalar,RX 570 Ekran kartım var ekran pırpır etme (ekran kayması) olmaya başladı ve özellikle CS:GOda çok sorun yaratıyor Aygıt Yöneticisi Görüntü Bağdaştırıcılarından Sürücüyü Microsoft Temel Görüntü Bağdaştırıcılarına aldığımda sorun çözülüyor fakat hem çözünürlük düşüyor hemde HZ düştüğü...
  2. db.detective

İ7 6700 İŞLEMCİYE EKRAN KART

Merhabalar,İ7 6700 CPU'ya uygun GTA 5 ETS 2 TOMB RAİDER VALORANT gibi oyunları kasmadan orta veya yüksek ayarlarda oynatacak GPU arıyorum fazla bütçem yok 2.000-2500 arası bir ekran kartı önerebilir misiniz? darboğaz yapmayacak şekilde,iyi forumlar.
  3. db.detective

EKRAN KARTIM GÖRÜNTÜ KESTİ ?

Bilgisayarımı açtım ve 30 dk sonra pc açık bırakıp simit almaya gittim geldiğimde ekranda görüntü yoktu herşeyi denedim gelmedi pc çalışıyor ekran kartıda çalışıyor ama görüntü yok anakarttan görüntü veriyor ama ekran kartı görüntü vermiyor ne olmuş olabilir lütfen anlaşılır ve olayla alakalı...
  4. db.detective

DARBOĞAZ YAPMAYACAK EKRAN KARTI

Merhaba A10 7890 K işlemcim var gtx 680 kullanıyorum fakat darboğaz yüzünden onu satıp başka ekran kartı almayı planlıyorum gta 5 i orta ayarda açacak max 1500 fiyat güzel bi ekran kartı almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum.
  5. db.detective

RX 550 VE 7890 K Olurmu ?

12 GB Ram A10 7890K DDR3 FM2 Gigabyte Anakart sistemim bu dostlar bunun yanına RX 550 4GB Almayı planlıyorum darboğaz olurmu anakarta uyarmı ? GTA 5'i orta ayarlarda açarmı takılma vs.. olmadan ?
Geri