Arama sonuçları: *

1. W

Ikinci el ekran kartı önerisi

iyi akşamlar 7500F işlemci ile kullanılacak ikinci el bir ekran kartı arıyorum rdr2-black myth wukong vb oyunları oynamak için istiyorum sarı siteden ikinci ele bütçem yetiyor bu duruma öneriniz nedir Asus TUF Gaming GeForce RTX 3070 bu model 9000TL civarı alınır mı yada bu fiyat bandında...
  2. W

4070 SUPER güncel ekran kartı önerisi

hayırlı günler cümleten Colorful RTX 4070 SUPER iGame Ultra W OC 12GB-V 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı bu ürünü bekliyorum ama stoğu yok gelmiyor da uzun süredir , bu kalite de veya üstünde önerebileceğiniz farklı bir 4070 super ekran kartı arıyorum bütce max 25000
  3. W

Hangi 4070 super kartı almalıyım ?

güncel olarak hangi modeli almalıyım 7500F İşlemci ile sistem kurucam önerdiğiniz ekran kartının indirimini bekleyip alıcam öneriniz nedir ?
  4. W

Çözüldü✓ DA AMD EKRAN KARTI VİDEOSU İLE İLGİLİ YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?

BU VİDEODA BAHSETTİĞİ ÖZELLİK BENDE OLMUYOR GELEN ÖZELLİK AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAFTAKİ GİBİ EKRAN KARTIM 6600XT YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ?
  5. W

Çözüldü✓ Rx 6500xt Ekran Kartim Var Amd Software İle İlgi̇li̇ Yardimci Olabi̇lecek ?

ARKADAŞLAR AMD EKRAN KARTINDA KAYIT ALINABİLİYOR DİYE BİLİYORUM AMA ARAYÜZDE KAYIT BÖLÜMÜ YOK NE YAPMALIYIM YARDIMCI OLABİLECEK VAR MI ACABA BİLGİSİ OLAN
Geri