Arama sonuçları: *

1. Abdullah Çetin

RX9000 KÖTÜLEYEN FANBOYLAR..

Yazmazsam daha çok tartışılacak... Başa belirteyim o yüzden.. NVIDIA kullanmanız sizi fanboy yapmıyor.. Benim kast ettiğim kişiler kendini biliyordur muhtemelen.. Arkadaşlar, bu forumda dahil bazı yerlerde rx9000 serisinin fiyatına bakıp.. "AMD'ye bu kadar vermişken az üstüne nvidia alırım...
  2. Abdullah Çetin

NVİDİA 5060'I NEURAL İLE KURTARDI MI?

Bir önceki konuya ekleyecektim ama konu dağılmasın diye ayrı konu açıyorum.. DLSS 4.0 iyi güzel ama ne olduğunu biliyoruz artık... FrameGen üzerinden gelişmeye devam ediyor.. KONU: Neural Material (render) Dokuları sıkıştırarak renderlama teknolojisi... Vram kullanımı için önemli bir etken...
  3. Abdullah Çetin

5070=4090 YANILGISI?

Arkadaşlar her yerde bu beklentiyi gördüğüm için konu açma gereği duydum.. 5070'in 4090 ile aynı güçte olmayacağını size üzülerek söylüyorum.. (KAS GÜCÜ OLARAK) Nvidia'nın "5070, 4090 gücüne eşit" derken kastettiği şey.. DLSS 4.0 performansı ile Multi Frame Generation Özelliği ile 4090'ı...
  4. Abdullah Çetin

Çözüldü✓ 1500x 6500xt Besler mi.

1500x işlemcim var 6800xt alma niyetim vardı ama işlemci bütçem yok o yüzden şimdilik 6500xt almak istiyorum darboğaz olmaz değil mi?
Geri