Arama sonuçları: *

1. Sedat-

Sizce neden kaynaklanıyor bu sorun ?

Xfx 580 8 GB Ekran kartı Securty boot kapatıp csm açınca görüntü geliyor ekran kartından ama 480 olarak görüyor ve driver yüklemiyor. Csm kapatıp securty boot açınca ekran kartından görüntü gelmiyor benim beynim yandı artık arkadaşlar :(
  2. Sedat-

Xfx 580 8gb sorunu nedir acaba ?

Herkese merhaba arkadaşlar apu sistem 5600g var kasa xfx 580gb ekran kartı aldım Intel uyumlu kasalarda sorunsuz çalışıyor ama kendi kasama takınca görüntü vermiyor fan çalışıp duruyor çalışıp duruyor ekran kartında ki Bios pilini çıkardım Ramlari kontrol ettim SSD cikarip geri taktım ama...
  3. Sedat-

Ekran kartını görmüyor neden.

Ryzen 5 5600g apu sistem almıştım. Dün geceden belli uğraşıyorum ama görüntü gelmiyor. Denediklerim; Biostan slot 1 pcıe çıkışı yaptım gelmiyor Biosu guncellemeye kalktım a520m k V2 1.0 driverini indirdim güncellemek istediğimde kullanıcı kontrolü hatası aldım. Bir türlü ekran kartını görmüyor...
  4. Sedat-

Sistem ekran kartını görmüyor

Gigabyte a520m k V2 1.0 anakart 5600g APu sistem Ekran kartı aldım bu gün xfx 580 8 GB pini takınca mavi led yandı ekran kartında ama görüntü gelmiyor Biosu gunceleyim dedim belki ondandır diye bios kontrolü hatası diyor biosta acaba ekran kartını nasıl görür bilgisi olan var mıdır
  5. Sedat-

Ekrana güç veren kabloyu bulamıyorum

Ekrana güç veren kabloyu bulamıyorum Ryzen 55600g apu sistem ekran kartı aldım
  6. Sedat-

Dar boğaz olur mu arkadaslar

1312100f 16 gb ram 2060 var galax 3070 ti ye geçsem dar boğaz olur mu arkadaşlar tşk ederiyorum şimdiden
  7. Sedat-

Normal mi sıcaklık değeri

İ312100f 16 GB RAM Galax 2060 ekran kartı Msi çalıştırmadan otomatik ayarlarda Gta V ultra Msaa 16x ayarlarda 83 dereceyi görüyor ekran kartı normal midir ?
Geri