Arama sonuçları: *

1. CrancyLynx

Yardım Rdr2 aniden FPS düşmesi

Bir sıkıntı yoktu 150 180 flan arası oynuyordum . Birden yeni göreve gittim kampta drop girdi dps 30 40 Lara düştü ekran kartı kullanımı %100 e çıktı. AMFM2 açık 1737456780 Kapa ac yaptim düzeldi hocam. Amfm deaktif oldu muhtemelen
  2. CrancyLynx

Yardım Ekran kartı güç girişi cızırtı sorunu

fanlarda sıkıntı yok. muhtemelen coil whine ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum yükte olsun olmasın ekran kartından ses geliyor. kabloyu çıkarttım oyle açtım ses gelmiyor. yanı sıkıntı ekran kartında bir çözümü var mıdır hocam 1736446146
  3. CrancyLynx

Yardım Oyundayken pixellesip drop girmesi

Steamda olan oyunlarda yaşadım şu anda, pixel oluyor drop giriyor ekran kartı çöküyor
  4. CrancyLynx

Yardım Ani gelen donma ve sürücü çökme sorunu ? amd

oyundayken olsun olmasın ses gidiyor aniden ekran donuyor sürücüye reset atınca kendine geliyor zar zor. bu aralar başladı sizce neyden kaynaklanıyor Rx6600xt
  5. CrancyLynx

Yardım Son zamanlarda ekran kartımda yaşadığım sorunlar..

1 1.5 yıl olcak 2. el almıştım ekran kartını sapasağlam aldım garanti devam şeklinde. 1.5 yıldır da kullanıyorum sıfır sıkıntı mukemmel performans oynuyordum.. fakat son 3 haftadır surucu cokmeleri oyuna girince oyun crashleri ekran kartı surucu guncel değil hataları canımı sıkmaya başladı. daha...
  6. CrancyLynx

Yardım amd 24.9.1 sürücü çökme sorunu

afmf 2 için verilern beta sürücüsünü kullanyıordum sıkıntı yoktu. güncelleme gelince 24.9.1 e geçtim. oyunlarda surucu cokmesi rdr2 oynarken lol oynarken cokmeye başladı çok sinir bozucu oluyor. sizce sıkıntı sürücüde mi ?
  7. CrancyLynx

Yardım EKRAN KARTINDAN GELEN CIZIRTI SESİ

rahatsız edici düzeyde cızırtı sesi geliyor. fan düzeyi 0 rpm. elektrik cızırtısı gibi ses geliyor
  8. CrancyLynx

Yardım Premier pro render ekran kartı kullanmıyor ?

hardware encoding olduğu halde ekran kartı kullanmıyor neredeyse %0.7 %1 civarı, render çok yavaş. formattan önce hızlı alıyordum
  9. CrancyLynx

Yardım Eyefinty Kapatma (PC BOZULDU)

Yanlışlıkla ayarı açtım monitörler gelmiyor???
  10. CrancyLynx

Yardım Monitör birden pixel oldu

Rdr oynuyodum çıktım baktım ana monitörüm çizgili pixel olmuş sebebi nedir acaba, diğerinde sorunu yok
  11. CrancyLynx

Öneri Ekran kartı güç kablo önerisi sağlam

Pcie kablosu 2. Kez oldu yaktılar. bir gün ekran kartını yakacaklar korkuyorum.. sağlam bı 8 pin (kalın kablo olsun ince yanıyor) kablo lazım öneri var mıdır
  12. CrancyLynx

Sistemi kurmama rağmen ekran kartı çalışmıyor

Ekran kartını çalıştıramadim korkmaya başladım sebebi ne olabilir
  13. CrancyLynx

Yardım AMD fluid motion Frame ekranda çizikler

Ağa CS2 deyim.veyahut başka oyun ayar çok iyi fayda sağlıyor bazen fakat bu ayarı açınca ekranda saniyelik saliselik çizikler çıkıyor beni korkutuyor. Açıkçası sebebi nedir?
  14. CrancyLynx

Yardım Oyundayken ekranda pixel dikdörtgen çıkıyor

Beler 2. Monitörü taktım. Taktiktan sonra başladı bu, oyundayken kucuk bi drop giriyo sonra ekranda gri pixelli dikdörtgen çıkıyor gidiyor. Sebebi nedir acaba? Ekran kartını alali 5 6 ay oldu zarar gelmesini istemiyorum
  15. CrancyLynx

Yardım RDR2 Ekran kartı vram dolunca drop

Rdr 2 de 30 dk geçtikten sonra vram sınırına dayanıyor ve 2 saniyede bir drop yiyor çözümü varmıdır 1706380587 Değerler
  16. CrancyLynx

Kartın fiyati gerçekten böyle mi?

Msi GamingX RX 6600 XT kartım var ilerde satarsam diye bi sıfır fiyatlarına bakayım dedim ben kartı ikinci el 4500 aldım sıfır gibiydi. Sitelerde 15k ile 20k arasında bu fiyatlar doğru mudur?
  17. CrancyLynx

Öneri Yaz aylarında bu sıcaklıklar iyi mi😂

Abi eskiden sapphire kullaniyodum gercekten pişmanım kullandığıma 85 90 dereceleri görüyordum. Taki msi alana kadar, Msi başka bişi ya.. genelleme yapmiyorum marka çapında, benim modelde mi bilmiyorum ama 65 dereceyi geçmiyor 69-70 görmesi için anasını ağlatman lazım heralde hiç ısınmıyor...
  18. CrancyLynx

Radeon Software 23.5.1 Yazılım Güncellemesi İndirilir mi ?

güncelleme gelmiş Rx 6600xt kullanıyorum indirilir mi kullanan var mı bir sorun felan ?
  19. CrancyLynx

Rx 6600 XT furmark değerler iyi mi ?

yeni aldım testlerini yapıyorum yardımcı olurmusunuz 2k testi 1683275921 buda 4k
  20. CrancyLynx

HANGİ MODEL RX6600XT

adamdan alacağım ikinci el 4500 tl Asrock phantom Msi gaming x garantili Sapphire nitro garantili Hangisi daha iyi olur
Top Bottom