ikinci el 4060 ti yerine aynı fiyata 5060 ti al dendi yapıstırdım butce max buna yetti keske diğer modellere yetse ama mechul cok sıkıntı cıkarmaz diye düşünüyorum
palit 4070 almayı dusunuyorum (2.el) ya da 7700xt sıfır fakat düzenli yayın açtığım için nvidanın teknolojisinden yaararlanmaak istiyorum ama darbogaz sıkıntı olacak gibi napmalıyım
Bir sıkıntı yoktu 150 180 flan arası oynuyordum . Birden yeni göreve gittim kampta drop girdi dps 30 40 Lara düştü ekran kartı kullanımı %100 e çıktı. AMFM2 açık
1737456780
Kapa ac yaptim düzeldi fakat tekrardan bı zaman sonra aynı devam ediyor
fanlarda sıkıntı yok. muhtemelen coil whine ama tam olarak ne oldugunu bilmiyorum yükte olsun olmasın ekran kartından ses geliyor. kabloyu çıkarttım oyle açtım ses gelmiyor. yanı sıkıntı ekran kartında bir çözümü var mıdır hocam
1736446146
oyundayken olsun olmasın ses gidiyor aniden ekran donuyor sürücüye reset atınca kendine geliyor zar zor. bu aralar başladı sizce neyden kaynaklanıyor Rx6600xt
1 1.5 yıl olcak 2. el almıştım ekran kartını sapasağlam aldım garanti devam şeklinde. 1.5 yıldır da kullanıyorum sıfır sıkıntı mukemmel performans oynuyordum.. fakat son 3 haftadır surucu cokmeleri oyuna girince oyun crashleri ekran kartı surucu guncel değil hataları canımı sıkmaya başladı. daha...
Pcie kablosu 2. Kez oldu yaktılar. bir gün ekran kartını yakacaklar korkuyorum.. sağlam bı 8 pin (kalın kablo olsun ince yanıyor) kablo lazım öneri var mıdır
Ağa CS2 deyim.veyahut başka oyun ayar çok iyi fayda sağlıyor bazen fakat bu ayarı açınca ekranda saniyelik saliselik çizikler çıkıyor beni korkutuyor. Açıkçası sebebi nedir?