Arama sonuçları: *

1. MasterKing-25

Corsair Ramleri 16 GB'den 32 GB'ye çıkarınca CL değeri 'düşük' olmuyor

Selamlar, Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8) 3600 ramler vardı bende bunu 32 GB olarak değiştirdim (8x4 olarak) fakat 8x2 yani 16 GB'yken CL18'den CL15'e alabiliyordum ve sorunsuz kullanabiliyordum fakat 8x4 yani 32 GB ram şeklinde tüm slotlar doluyken CL15'i bırakın CL17'ye bile alamıyorum. Bu...
  2. MasterKing-25

Amazon Almanya'dan Aldığım Corsair Ramler Tahmini Ne zaman Gelir?

Selamlar, dün akşam saatlerinde Amazon TR'den Corsair ramleri aldım fakat satıcı Amazon Almanya'ydı şuan gönderime hazırlanıyor diyor. Tahmini olarak ne zaman elime geçer? Ayrıca belirtmeliyim ki Erzurum'da oturmaktayım yani ona göre tahminde bulunursanız iyi olur. Teşekkürler.
  3. MasterKing-25

Boğaziçi Teknik Servis Nasıldır?

Selamlar, Silicon Power ramlerden aldım fakat anlamadığım bir şekilde aradan birkaç gün geçtikten sonra ramleri tekinden kaynaklı PC'ye görüntü gelmedi şimdi Boğaziçi Teknik Servis'e garantiye yollamak istiyorum bu teknik servis ile deneyimi olan varsa paylaşabilir mi?
  4. MasterKing-25

İtopya'dan Alınan Ramlerin Para İadesini Ne Zaman Yapar?

Selamlar, İtopya Bilgisayar üzerinden aldığım GoodRam marka ramlerin iadesini istedim iadem onaylandı şuan yolda ürün. Ramlerin para iadesi ne zaman olur?
Geri